- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
-
bullseye
addikt
Ha a szerződésben benne van, hogy annyira veszik vissza a netet és akkor, ahogy a kedvük tartja az okés. De ha nincs, akkor ők is vegyenek akkora sávszélességet a gerinchálón, amekkorát kiosztanak, ugyanis akkor joga van midnen felahsználónak napi 24 órában teljesen kihasználni minden b/s-ét.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Brutális eb
addikt
Könyörgöm mivel akadájozom/veszélyeztetem?Azzal,hogy használom?
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
Amit írsz ne haragudj baromságén nem mohó vagyok nem forgalmazok több száz gigát de ne kelljen már remegnem hogyha letöltök kb 20-30 at ,hogy mikór jön a KORLÁTLAN netemre a korlát.Te megelégedsz a hentesnél 800 fornt/kg hús áráért csak 8 dkg-t kapsz.A hentes is mondhatja ,hogy bocs csorba a késem csak ekkorát tud vágni majd valamikór veszek másikat............ ....addig is fizess!
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Mopar426
tag
Először is nem 4.1 hanem 3.1 -es pontba van az amit leírtál!
Másodszor nem telhetetlen vagyok hanem egyszerűen átkúrtak! Direkt becsalogatnak rengeteg embert a hálózatukba azért, hogy fizessenek sok pénzt! Nem érdekli őket, hogy mennyit bír a hálózatuk.Ha nem bírja majd szépen korlátozgatnak ahogy kedvük tartja mert ugyebár védik a hálózatot mert összeomlana! Erre találták azt a 3.1-es pontot.
Egy olyan ajánlatot nyomnak az orrod alá amit nem tudnak teljesíteni! Ha ezt egy kis ember tenné meg valamilyen más szolgáltatással az azóta már börtönbe ülne! A Pannon nagy cég, természetesen ezt is megússza!
Nagyon nem kell védeni őket! Kurvára egyszerű lenne kiszámolni, hogy mit bírnak és mit nem (ja hogy akkor nem tudnának ilyen jó ajánlatokkal reklámozni?ja boccs már!) és nem piszkos trükkökkel becsalogatni az embereket akik majd szépen szívnak meg fizetnek![ Szerkesztve ]
Hope for the best, plan for the worst!
-
Brutális eb
addikt
Munkám miatt is kell a mobilnet szórakozás miatt is simán van 20-30 gig forgalmam 2008-ban fejlesszenek hálózatot vagy adjanak eleve lassab sebességű korlátozott csomagot de ha KORLÁTLANNAK hírdetik legyen is az MINDENKINEK aki előfizet rá.Ha nem tudják biztosítani korlátozzák saját magukat úgy,hogy adott cellára/toronyra/kerűletre/stb. adjanak el csak anyyi előfitetést amennyivel mindenki kitudja használni a MAX sávszét és akkor nem lesz probléma.MIndenki boldog mindenki elégedett és ez nem a mohóságról szól.AMiért fizetek azt szeretném kapni.Amúgy én értem a technologiát de egy átlag user csak azt nézi,hogy korlátlan de szuper és amikór pl lekorlátozák és éppen egy voip hívás közepén van nem érti miért szakad.és 128-256 pl nem elég arra,hogy normálissan megnézzek egy HD játék trailert vagy youtbe klippet.
-
zoo8800
veterán
Moparnak igaza van. Tisztában vagyok vele, hogy pl. a 7.2 Mbitnem a nyomába se fogunk érni, de ha a mennyiség korlátlan, akkor legyen is az. 20 giga nem extrém felhasználás, és ha ez veszélyezteti a hálózat fenntarthatóságát, akor az a hálózat sz.r.
Az ÁSZF szerint a szolgáltató mindent megtehet, de a reklám egyértelműen úgy szól, hogy csak a P2P-t lassíthatják.rip and tear, until it is done
-
Brutális eb
addikt
Melyik oldalt nézzem az át...szunk fizess bármit megtehetünk oldalt?Te mennyit kapsz a pannontól,hogy véded őket?Van ismerösöm a vodánl aki azért ka pénzt ,hogy védje öket különböző forumokon..........
-
-
LLKobe
veterán
válasz Jano_023 #362 üzenetére
Az más hogyha ok nélkül korlátozzák. Abban egyetérek hogy az valóban felháborító. De sajna ilyenkor az ember csak reklamálni tud, valszeg úgysem történik semmi
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
rugilab
csendes tag
válasz Jano_023 #373 üzenetére
Tesó, a dec 11 a harmadik időpont, hogy mikor oldják fel a korlátot.
De fogadok abból se lesz semmi....
Én ADSL-ről váltottam erre a rettenetre, pont azvégett, hogy olcsó és Korlátlan.
Most két évig fizessem a semmit, vagy ne merjek letölteni?
Még csak nem is sejti senki, hogy mi alapján korlátoznak...
----
Ja és azt ne felejtsd el, hogy amíg a becses pannonkedvence hozzá nem szólt a témához, egymás közt egy rossz szó el nem hangzott.[ Szerkesztve ]
http://tudlak.net
-
rugilab
csendes tag
válasz Jano_023 #376 üzenetére
Igaz-igaz!
Mondanák meg kerek perec, : Emberek elk...tuk, nem korlátlan a korlátlan!
30 GB-ig mehetsz, aztán leteszünk fél megára.
Még ebbe is belemennék.
De ez az egytized mega, ez nevetséges .....
--
És meddig tart a korlát ???
huszadikától - huszadikáig ???
elsejétől - harmincadikáig??
két hét ????
mennyi ???http://tudlak.net
-
Permissive
csendes tag
válasz Jano_023 #419 üzenetére
biztos rengeteg az előfizető, mert a polusban már elfogyott a modem, ha ott kötnél most új szerződést akkor 4-5 napot várni kéne modemre. csőstűl mennek az emberek vásárolni.
azért ha már most ilyen gondok vannak, akkor majd mi lesz karácsonykor, amikor mindenki otthon ül, és mászik a netre?)a hüvelygombát is malacokkal keresik úgy mint a szarvasgombát?:)
-
attisx
addikt
válasz Jano_023 #439 üzenetére
Lennie kell valamilyen korlátozásnak, különben ez a világ legnagyobb lehúzása. Három különböző áron eladni ugyanazt a szolgáltatást:
- 5GB + korlátlanság = ~7000Ft,
- 8GB + korlátlanság = ~11000Ft,
- 15GB+korlátlanság = ~16000FtSzerintem (!), ez valahogy úgy működik, hogy az eredetileg benne foglalt adatmennyiséget leforgalmazhatod teljes sávszéllel, kivéve torrent (meg ki tudja még mi ). Azontúl pedig korlátozott sebességgel ugyan, de netezhetsz tovább túlforgalmazásidíj (0,1Ft/10kB) nélkül.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
attisx
addikt
válasz Jano_023 #442 üzenetére
"...de akkor is hülyeség 15GB-ért fizetni, nem ?"
Nem feltétlenül.
Mivel nem találtam erre vonatkozó infot, továbbra is a személyes elképzelésemet írom le:
Az a lényeg, hogy mint eddig is, megveszel egy konkrét adatmennyiséget 5, 8, 15 GB), amit "megkötések nélkül" leforgalmazhatsz. Viszont a többletért nem kell külön 0,1Ft/10kB (azaz ~10Ft/MB) túlforgalmazási díjat fizetni.
Azért szerintem nem mindegy, hogy mondjuk 500 mega extra forgalomért kifizetsz 5000 forintot, vagy csak korlátlanság opció ezresét. Inkább legyen lassabb, mint horribilis összegeket kifizetni a túlforgalmazásért.
Természetesen mindez legy feketén-fehéren leírva a szerződésben és tartsák is be. Akkor lehet én is elgondolkodom egy "korlátlan" 5 gigás csomagon. De néhány hét és okosabbak leszünk T-s tapasztalatokkal is.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Jamby18
senior tag
válasz Jano_023 #480 üzenetére
Az a baj látod e-mailba csak ennyit közöltek Arra lennék kiváncsi mi lenne belekezdenék 1torrentebe..áhh nem merem. De mondjuk azért fura ez az egész,mert amikor megkötöttem a csaj azt mondta,ha filmet töltök stb.stb.akkor azt kifizettetik velem.Most akkor mivaaaa
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
-
-
club1
veterán
válasz Jano_023 #2348 üzenetére
1., Szerintem minden letöltőhuszár és az internetet jobban használó/azon dolgozó sajnálja az 1000 Ft-os opciót, de tényleg kiszámíthatatlan mobilnetnél a cellák sávszélesség igénye. Olyan sávszél pedig nincs (finanszírozhatatlan) amivel mindig, minden körülmények között fenntartható a heti 20 GB-ot letöltők kiszolgálása. Mondjuk a szolgáltatók helyében egy helyhez/tornyokhoz kötött, valóban korlátlan mobilnetben elgondolkoznék (minden máshol pedig mondjuk 128 kbit/s). Ezzel már lehetne tervezni.
2., Azért sokkal jobban el lehet viselni ha előre tudod, így felkészülsz a 128 kbit/s-os lassításra, mintha ezt váratlanul, mondjuk egy fontos munkád közben kapod.
3., Prepaid (Dominonál) mennyibe kerül 3GB forgalom?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest