Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz syberia #1380 üzenetére

    "Az egyik ilyen hipotézis a tüskefehérjék lehetséges szerepe, amelyek mind a koronavírusban, mind az mRNS-injekciókban jelen vannak."

    Én értem mire gondolt a költő, de azért szögezzük le, hogy magában az "mRNS" injekcióban semmiféle tüskefehérje nincs. (Az oltás hatására maga a szervezet gyárt tüskefehérjéket nagyon korlátozott ideig (max. egy-két nap), nagyon korlátozott mennyiségben.) A koronavírus természetesen tartalmaz tüskefehérjét (és más szervezetidegen fehérjéket is), és fertőzés esetén ezeket nagy számban és hosszú ideig (hetekig, egyes esetekben akár évekig) termelteti a szervezettel.

    "a járvány már a történelem évkönyveibe vonul vissza"

    Igen, az emberiség már elfelejtette a vírust, de szerencsére a vírus nem felejtette el az emberiséget. Az alábbi grafikon pl. azt mutatja, hogy az USA-ban heti hány ember kerül(t) kórházba koronavírus miatt:

    Angliában jelenleg a lakosság két százaléka fertőzött éppen SARS-CoV-2 vírussal (a karácsony előtti héten volt a legutóbbi csúcs 4,5%-kal). Mo-ról nincs hivatalosan közzétett adat, de szakemberek több százezerre becsülték a heti fertőzésszámot a karácsony előtti időszakban.

    Ami az átfertőzöttséget illeti, az NHS felméréssorozatából ismert, hogy csak 2022-ben a 66 milliós Egyesült királyságban 66 millió fertőzést regisztráltak, azaz a járvány eddigi négy éve alatt feltételezhetően szinte mindenki megfertőződött már legalább egyszer.

    "E szokatlan vérrögök felfedezése nem korlátozódik a világ egyetlen szegletére."

    Ami jó hír, mert tudható, hogy az mRNS átoltottság viszont erősen korlátozódik a "nyugati" világra, azaz jelentős népességek élnek a földön, akik életükben nem kaptak még mRNS oltást (Afrika nagy része, India, Kína nagy része, népesebb egyéb ázsiai térségek, stb.), emellett az is ismeretes, hogy a "nyugati" népesség legnagyobb része már évek óta nem kapott (új) mRNS oltást, viszont továbbra is rendszeresen fertőződik covid-dal. Ezek alapján viszont elvileg elkülöníthető, hogy a holttestek vérrögösödése(?) az mRNS oltáshoz köthető-e és/vagy a vírushoz. Ha a vírushoz is, akkor az oltás szerepe tök mindegy, hiszen míg az oltottság korlátozott, a vírus fertőzöttség általános.

    Elnézést a sok offért.

    P.S. Azért remélem a temetkezési vállalkozók nem boncolják fel rutinszerűen a rájuk bízott holttesteket. Csúnya lenne.

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák