Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabee.

    nagyúr

    válasz Manitou #1214 üzenetére

    nekem elég egyedi szemem van speckó méretekkel stb.. és megtudják oldani! :D elvileg egész országban nekem csinálnak egy ilyen lencsét.. másnak nincs ilyen adattal szeme..:D úgyhogy szerintem próbláld ki, nem szabad hogy zavarjnon én nekem nagyon oldalra kell néznem hogy zavarjon, de az az oldalra nézés már fáj is.. tehát.. :) én azt tanácsolom hogy mond meg az orvosodnak hogy nem kényelmes, meg beszéltél mással is és nem ilyet kell tapasztalnod amilyet tapasztalsz!

    A szem egy fontos dolog, nem szabad hanyagolni. Addig teszteld a lencséket amíg nem találsz jót! Nekem másfél év kellett a sok tesztelést követően mire megtaláltam! most napi lencsét hordok, de két hetesre át fogok térni majd ami nem tórikus.

    A két hetes tök kényelmes, de a napi a legkényelmesebb, a napi az olyan mint ha semmi nem lenne a szemedben!
    A napi lencse az drágább, a teszt időszakban kérjél Acuvue lencséket, egy két heteset is próbára illetve 2-3 db 1napos lencsét is ha teheted! Ingyenesen készít teszt lencsét az Acuvue, tehát még pénzbe sem kerül!

    mindenképpen próbáld ki, és írd le a tapasztalatodat!
    Ja és lencséhez feltétlen vegyél lencséhez való szemcseppet! Ha gépezel akkor többet kell cseppenteni, napi 1 et mindenképpen, de jobb ha 2x cseppentesz :)

    Üdv: Csabee.

Új hozzászólás Aktív témák