Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    Sziasztok!

    Most tervezem nagyobb, szellősebb házba költöztetni a gépemet (O11D EVO), és erősen foglalkoztat a gondolat, hogy AIO hűtésre cseréljem a Dark Rock Slim-et. Tapasztalatom annyi van a témában, hogy egy haveromnak kb. 5 éve raktunk a gépébe egy Arctic Freezer 240-est, a push-pull változatot, ami a mai napig vidáman eldolgozgat a 9900X-el.
    A saját gépemre visszatérve, igazából tudnék dönteni, hogy melyiket válasszam, de kevés olyan fontos információt találok, hogy melyik AIO-nak mik a gyermekbetegségei. Melyikben adja fel idő előtt a pumpa, vagy ereszt, vagy esetleg jó minden, de rohadt hangos. Olyan 100k-ig mennék el vele max., nem érdekel az RGB és az egérmozi, csak a hatékonyság, a megbízható pumpa, és hogy lehetőleg csendesebb fajta legyen. Jelenleg csak egy 10600k-t kéne kiszolgáljon, de jövőre, vagy max. 2025-ben teljesen le szeretném cserélni a konfigot, akkori i7, vagy i9 CPU-ra, tehát future proof-nak is kell lennie.
    Ezen kívánalmak mellett, mik az ajánlott típusok manapság? Pl. tetszik a Galahad II Trinity Performance, de mindenhol megemlítik, hogy azért ez hangos tud lenni, a pumpájáról meg nem tudok semmit. Tetszik a az Arctic Freezer II 360 is, de a pumpáról itt sem sokat tudni, tartósság tekintetében pl... Viszont Arctic ventikkel van negatív tapasztalatom, bár olyan típussal, ami már rég kifutott. Esetleg szempont lenne még az egyszerű szerelhetőség, gondolok itt a két említett típus kábelezésére, ez nagyon szimpatikusan van megoldva mindkét esetben, hogy el lehessen kerülni a kábelkáoszt.
    Esetleg valami más, 360-as ajánlott?
    Előre is köszi a válaszokat!

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák