Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    Üdv!

    Bocsi, későn vettem észre, hogy png helyett jpeg lett.. - amúgy valami ilyesmi sötét tónusú Asztalt szeretnék a kérdésemben, mint a háttér maga

    Most épp ilyen a Desk, újabban mellőzöm a Dock-okat, de próbálom szépre alakítgatni. Ico packot már találtam, alakul a dolog. Csupán 2 dolog zavar be, mivel XP-m van. A hülye Asztal csak kék-ezüst-oliva színben tud pompázni, "gyögynyörű" csak kicsit már unom. XP-n belüli "téma-váltásra" valakinek van ötlete? Aero felületet nem várok, de valami ennél szebb, egyszerűbb kéne... És az érdekelne még, hogy pod[Diablo] kolléga képén van (egy nagyon baba háttér és) egy számomra ismeretlen pack az Asztalon. Én valami hasonlót keresnék, a Mozilla lenne a fontos, és a Chorme, de az a nehézség, hogy nekem ehhez .ico fájlok kellenek. Egész nap kerestem, de nem találtam. A másik meg az, hogy ha a Mozillát kirakom az Asztalra, akkor nem tudom változtatni az ikont, mint ahogy a Vodafone wireless netem exéjénél sem. Valaki tud okosat mondani?

    És arra van mód, hogy pl. az Asztal mappáit ne egyesével lőjem be, hanem egy ikonpakkot egyszer megcsinálok valahol rendszerezve szépre, és azt használja az OS tovább?

    Bocsi a sok kérdésért, kicsit tudatlan vagyok :B

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák