-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubsy
aktív tag
Naná! 22,8 mátyasért mérték 😉
-
g0dl
addikt
Én csak azt nem értem a fizikai lapozó gomb miért lett száműzve a nagyon sokkal drágább készülékre.
-
Bubsy
aktív tag
válasz lord.lakli #22704 üzenetére
Siker?
-
Bubsy
aktív tag
válasz lord.lakli #22708 üzenetére
Cool!
Az enyémet holnap este 8-ra viszik, így gondolom csak hétfőn indítják majd útnak. -
yanesz
tag
Sziasztok,
Epub könyvet hogyan tudok konvertrálni mobi formatumra (ha az amazonos email címet hasznalom) az amazonos online konveraloval? -
Bubsy
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom a tapasztalataimat az amazon-os rendeléssel kapcsolatban, hátha másnak is megjön hozzá a kedve a legközelebbi akciónál07.16-án regisztráltam az amazon prime-ra (az első hónap ingyenes és bármikor lemondható), így megtudtam rendelni a reklámos PW4-et 69,99 euróért.
Fizetésnél felajánlotta az oldal, hogy HUF-ban vagy EUR-ban kérem a levonást. HUF-esetében 24 ezer x forint lett volna, de én euróban kértem, így csak 22.793 Ft-ot fizettem.
Szintén aznap regisztráltam a mailboxde.com-on, ahol kaptam egy címet, hogy hova rendelhetem a csomagom.
07.19-én 11:00 körül megérkezett a csomag a mailboxhoz, ahol, miután kiválasztottam a szállítót és kifizettem fel is adták (13:00-kor). A legolcsóbb a sima posta 10 euróért. Utána a GLS (én ezt választottam), 10.54 euróért (3.609 Ft).
Várható kiszállítás 07.23.
Tehát cakkumpakk 26.402 Ft és egy hét rendeléstől kézhezvételig. -
matti70
tag
válasz yanesz #22710 üzenetére
Szia,
Úgy másfél-két éve az Amazon röptében konvertálja az epub-ot a felhőbe küldés közben, bár ez nem dokumentált sehol. A kis titok az, hogy olyan kiterjesztése legyen, amit szeret a Send to Kindle, hogy a jobb klikkre feljöjjön a menüben. Én a név mögé szoktam biggyeszteni, hogy ".txt" és így megy. Arra kell figyelni, hogy ilyenkor rendesen ki kell tölteni a Title és Author mezőket, mert nem veszi ki a metadata-ból mint egy mobi-nál.
E-mail küldéssel is megy ugyanígy, csak ott az Author az e-mail címed lesz, szerintem macerásabb és kevésbé szép megoldás.
Ha te magad akarod konvertálni, akkor pedig ott van a hivatalos kis parancssoros KindleGen
A kiadandó parancs: kindlegen.exe -c2 -dont_append_source *.epub
-
matti70
tag
válasz vegyszer #22717 üzenetére
Meg Send to Kindle for Android is van
-
Bubsy
aktív tag
Délelőtt meg is érkezett
A reklámmentesítés sem ment még ilyen gyorsan! Annyit írtam az amazonos kollégának, hogy "Hi! I've heard that there's an option to remove the advertisements from my Kindle device as i'm not interested. I hope you can help me regarding this matter." majd írta, hogy "Sure, few minutes" és 1 perc múlva már kész is volt -
Bubsy
aktív tag
válasz lord.lakli #22723 üzenetére
PW1-hez nem volt szerencsém, de a 8. generációshoz képest nagyon jó!
Vékony, szép a képe, jobb az anyagminősége és szinte semmivel sem nehezebb. -
Bubsy
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek felesleges, eladó PW4 tokja pesti átvétellel?
Köszi! -
yanesz
tag
Angol-magyar szótárt hogy tudok ravarazsolni a kindle touch (2029)-re?
Nem sikerül,ahogy az összefoglalóban le van írva. -
Bubsy
aktív tag
Sziasztok,
Rendelt már valaki "eredeti" amazon tokot? Megéri azt a 10 ezer forintot?
Tudom, hogy lehet kapni a tizedéért is, én is most várok egy 3,5 dollárost, de már 12 napja ülnek rajta a kínai reptéren... Illetve az az amazon sárga nagyon adja
Köszi -
-igu-
addikt
6 évig használtam gyári tokot az első Kindle-m védelmére, a végére már koszosak voltak a külső sarkok rendesen, és kezdett foszlani a gumikeret. A mostani 1.5 éves az Oasis-on, mintha új lenne. Nekem megérte az árát mindkettő. Összehasonlítási alapom nincs utángyartottakkal, így azokról nincs véleményem.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Astery
senior tag
Én egy ilyen: https://kindleshop.hu/termekek/tokok/kindle-10-tokok/wellbegun-kindle8-bezs.html tokot vettem hazai beszerzéssel. Meguntam, hogy a noname tokok gyorsan elkopnak nálam és beruháztam erre. Kicsit szivtam a fogam az ára miatt, de egyrészt nagyon mutatós, másrészt kb. fél éve használom napi szinten és semmilyen nyoma nincs kopásnak vagy koszosodásnak.
-
Bubsy
aktív tag
válasz rantottsajt #22736 üzenetére
Szia,
Belépsz amazonon -> a lap alján, a jobb oldali oszlopban Help -> lista alján Need more help? -> Contact us -> Tell us more -> Kindle eBooks -> alatta mondjuk Issue with Promotions or Deals -> Chat. -
Bubsy
aktív tag
válasz rantottsajt #22739 üzenetére
Örülök Szívesen!
-
Munkas
aktív tag
A Kindle-ben lehet valahogy konfigurálni, hogy egyből a saját könyvtárban kezdjen?
A könyvtár megjelenítésében el lehet valahogy érni, hogy mutassa fájlstruktúrát, ahogy a document mappában van?
(Felmásoltam 20-30 könyvet, szépen el is rendezgettem őket alkönyvtárakban, erre úgy néz ki Kinde mint a béna MediaPlayer, de még az is butítva: minden egymás hegyén-hátán. Az ő logikája szerint persze szépen sorba van rakva az összes szerző összes könyve, de az enyém szerint ez egy nagy káosz, amiben nem lehet keresgélni, mert az összesen végig kell menni.) -
Bubsy
aktív tag
válasz lord.lakli #22723 üzenetére
Megkaptad? Mi a véleményed róla?
-
snowdog
veterán
válasz Munkas #22742 üzenetére
A collection-öket létrehozhatod, rendezheted vagy magán az olvasón, vagy használhatod hozzá a Calibre PC-s programot. Ahogy neked kényelmesebb.
A Calibre-vel kapcsolatban bővebb információt itt találsz: Kindle Collections (Update) [link]
A plug-in pedig itt található: [link][ Szerkesztve ]
-
Pytta
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van, hogy van itt valaki, akinek ha küldök egy DRM-es .azw könyvet, azt át tudja nekem konvertálni pdf-fé? Nagyon megköszönném!
-
Munkas
aktív tag
Kösz!
Ettől tartottam
Ez a rossz az informatikában, hogy (innováció címén) mindig van valaki, aki a régi működő dolgok helyett, kitalál egy (szerinte) jobbat, és le is tiltja a korábbit, hogy az emberek tanulják. Aztán ezeknek a nagyobbik része persze gyorsan kihal, ami meg nem az amúgy is bevált volna. -
Pytta
csendes tag
válasz hampidampi #22748 üzenetére
Köszönöm, közben megoldottam, úgyhogy tárgytalan a dolog.
-
Balinov
titán
Sziasztok, tegnap frissítette magát a pw2m, gondoltam megnezem, mi változott, de nem találok changelogot.
Hol lehet elerni ezt az infót?
Köszi
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest