Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz bladesks007 #21012 üzenetére

    Nekem ugyanez volt a gondom csak én PUSZTÁN annyit szerettem volna, hogy legyenek magyar ékezetek is a gépeléskor. Hát ez 3.4.2-vel sehogy sem akart összejönni. A downgrade-elés mikéntjéről meg halvány gőzöm sincs, de nem is nagyon akarnám, mert akkor lehet hogy megszűnne a kapcsolat a Kindle Store-ral vagy regisztrálatlanná válna vagy mittomén. (másokkal ellentétben én szoktam vásárolni a Kindle Store-ról)

    Másrészt a jailbreakes próbálkozásaim sosem voltak egyértelműek, ezt másold fel meg amazt meg indítsd újra. Sosem tudtam eldönteni a hibaüzenetek láttán meg főleg nem, hogy akkor most már sikeres volt-e a jailbreak vagy sem.

    Asszem egyszer sikerült ráhackelni olyasmit, ami rendszer szinten változtatja meg a betűtípusokat és akkor vérszemet kaptam, na itt az idő hogy végre teszteljek más betűstílusokat is. (mert egy-két interaktív regénynek <active content> a betűtípusát akartam volna módosítani) De mikor megláttam a végeredményt borzasztó dühös lettem, mert az összes módosított betűtípus irdatlan halvány volt. Na mondom akkor ennyit a Kindle Keyboard nagy hackelgetéséről, kalap szar az összes hack meg a túlnyomó részük értelmetlen is.

    Mondjuk nem kifejezetten célom, hogy lelombozzalak, csak tájékoztatlak, hogy nem biztos, hogy megéri a fáradságot. De nyilván mindenki maga tudja. Ha neked megéri és hasznosnak találod a módosított verziót, akkor az csak jó. Engem csak felidegesített ez az egész Kindle hack téma, amikor próbálkoztam.

Új hozzászólás Aktív témák