Új hozzászólás Aktív témák

  • Mikemend

    senior tag

    válasz cocka #20562 üzenetére

    Jövök mea culpázni. Ugyanis az előbb megkérdeztem a kolléganőt, és azt mondta, ő reklámosan vette, ami felvetett bennem egy költői kérdést, miután pár nappal ezelőtt, eme topikot végigböngészve úgy értettem, hogy kis hazánkban CSAK reklámmenteset lehet kapni. Ezt párosítottam azzal, hogy amikor én átvettem, nem volt reklámos, hiszen resetelve volt.
    E kettőből összeraktam, hogy akkor reklámmentes volt a Kindle, hiszen itthon nem lehet kapni ilyet és én sem láttam rajta. Viszont a login és frissítés után az lett.
    Persze az is elgondolkodtatott, hogy ha elvileg tényleg csak reklámmenteseket lehetne kapni itthon, minek kellett ennyi embernek a trükk? :F
    A fő, hogy végül egy rendes hölgy mentesített (fiók vagy sorszám alapján, ezt nem tudni), valószínűleg egy pipa kiütésével/bejelölésével, távolról. Mindenesetre érdekes kör volt, és pár dologban tapasztaltabb lettem.

    Az amerikai fiókhoz annyit, hogy nem vettem fel még amerikai címet a fiókomhoz, csak angol volt, de az nem volt elég. Viszont nem akarok ezzel egyelőre trükközni, mert a végén még visszakapcsolódik nekem a reklám. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák