- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike76
tag
válasz Magicrat #11851 üzenetére
Az, hogy mennyivel jobb, csak a következő napokban-hetekben fog kiderülni, merthogy mától kezdte kiszállítani az Amazon a 2. generációs PW-ket, tehát eddig még tapasztalata senkinek nincs vele. A nagy IT oldalak előzetes lelkendezései/tesztjei általában nem mérvadóak - inkább reklámanyagok, mint rendes tesztek (tavaly is tökéletesnek mondták a PW kijelzőjét, aztán kiderült, hogy nem teljesen rózsás a helyzet).
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Egyes szavak alapján keresni is könnyebb lett, azokat kiválasztva immár nem csak a szótár, X-ray és a Wikipedia opciókat tartalmazó ablak jelenik meg, hanem a Vocabulary Builder funkció el is tárolja a keresést. A szavakat ezután két kategóriába (szavak és könyvek) osztja, majd definíciójukkal együtt jeleníti meg. A folyamatosan bővülő katalógus a kezdőoldalról bármikor gyorsan elérhető.
Ezért én biztos nem cserélem le a PW-met.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz BomiBoogie #11854 üzenetére
Hogy őszinte legyek, szerintem nem is nektek készült. Olvastam alatta is a kommenteket. Ez nem azoknak készült, akik megvették a PW-t, hanem mondjuk azoknak, akik az első PW kijelzője miatt nem vettek PW-t. Ha tényleg sikerül megoldaniuk a foltosodást, tudnak behúzni új vásárlókat. Kollégám is nézegette anno, olvasott utána, de végül nem ezt vette, mert a kijelző...
Persze kérdéses, hogy ebben milyen lett.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz TazLeacher #11855 üzenetére
Nem is kötekedésből írtam, ha tényleg javítanak a kontraszton, elismerem, hogy jó munkát végeznek, az ekönyvek terjedése még úgyis szép jövő előtt áll, ahogy egyre mobilisabbak lesznek az emberek. Bár még elég sok könyvet látok a metrón.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz BomiBoogie #11856 üzenetére
Én is csak most térek át (decemberbe hozzák haza a cuccomat), de továbbra is hatalmas luk van a kínálatban itthon, így nem csodálom.
-
MODERÁTOR
Könyvek látványából nem lehet levonni következtetést, 3 könyvolvasónk van, de amíg kapok új könyveket 40-50%-os árban (előrendelve), biztos azt is fogok venni - a kütyüket amúgy is félek "mutogatni"...
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Ragnar95
félisten
A másik oldalról nézve viszont egyre több ereadert lát az ember a buszon, metrón, úgyhogy látszik, h terjed, de az tény, h még nem túl gyakori, bár kb minimum 2-3naponta szoktam látni buszon ebookot olvasni idgeneket
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
worxland
addikt
válasz BomiBoogie #11859 üzenetére
Jobb hangulata van, mert kényelmesebb tartani, mint egy könyvet.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
TazLeacher
nagyúr
válasz BomiBoogie #11863 üzenetére
Amennyibe kerül egy normálisabb könyv, már ma is sznob dolog.
-
Ragnar95
félisten
válasz BomiBoogie #11861 üzenetére
Ja, az idegenek köztünk járnak és ebookból olvassák ki az adatainkat
Sznob dolog nem lesz sose a könyvolvasás, max hipster, hogyha annyira elterjednek az ereaderekPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Bocs az OFF-ért!
Egyszer már kérdeztem, hogy mi lehet a gond ha az e-könyben egy-egy sortörés után az új sor behúzással kezdődik. Nos egy újabb dolgot tudtam meg.
Egy éppen most OCR-ezett könyv wordben történő formázásakor egy új mintát használtam a "formátum másolás" alapjának és csodák csodája nem volt behúzás az ezzel a formátummintával formázott szövegeknél.
Egyenlőre nem tudtam rájönni, hogy mi is az a beállítás.
Ez a kérdésem, tudja esetleg valaki a megoldást?
Itt a két verzió:[ Szerkesztve ]
Jön még boardosra lavina! :D
-
Degeczi
nagyúr
a Calibre (és nyilván egyéb, e-book generáló programok is) figyelembe veszi a szövegszerkesztőben a stílushoz beállított formázásokat, mint pl. az "első sor behúzása" is
az OCR azonban jellemzően egy tabulátort szokott letenni a sorok elejére, ezért valószínűleg 0 van beállítva behúzásként az anyagodban
-
Lmh
őstag
Nagy csend van a topicban, pedig okt1-től kezdenek szallitani mo-ra is, nem?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Spy89
aktív tag
Én egy ismerősnek rendeltem az új PW-ból.
Ha majd ideér tudok egy kis véleményt írni a két PW összehasonlításából. Én is kíváncsi vagyok mert ha ahogy elnéztem az ismertető videókat, jócskán van különbség szoftver szinten, a kijelzőt leszámítva is amiket a tavalyi nem kapott meg.
Ettől függ nálam is, hogy lecserélem-e, gondolom a tavalyit 15-20 e között el tudnám adni.Jön még boardosra lavina! :D
-
MaTTeS
senior tag
-
MaTTeS
senior tag
válasz kovisoft #11871 üzenetére
Reklámmentes változatot kértem direkt, de lehet reklámosat is rendelni kicsivel olcsóbban. Nekem megérte azt a plusszt, hogy ne kelljen írogatni az Amazonnak a reklámmentesítésért. Ők is az Amazontól rendelik, direkt rákérdeztem. Így 40e+940Ft lett szállítással.
Rendeléskövetés alapján lehet, hogy jövőhét utáni hét elején jön csak meg most péntek helyett, mert nem hiszem, hogy New Yorkból 4-5 nap alatt megérkezne kiszállítva, de a becsült kézbesítés mindenesetre 2013.október 11.
Tokom már megjött hozzá (pw1 tok) rekord gyorsasággal 8 nap alatt. Egész olcsó volt és minőséginek tűnik: [link][ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
-
Gabor970
addikt
Most már biztosan mondhatom, hogy az osztrák saturnos 50 Eurós Kindle reklámmentes verzió. Persze nem tudom, hogy van-e még az akció.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Lmh
őstag
válasz BomiBoogie #11878 üzenetére
Én itt biztosan be fogok számolni. Ez lesz az első ebook olvasóm, és a 1 héten belül meg kéne érkezzen. Kíváncsi vagyok rá nagyon. Logoutot még sosem próbáltam, de lehet ez a tökéletes alkalom elkezdeni :-)
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
thomasa
senior tag
Lesz a paperwhite-ből Novemberben egy free 3g-s verzió, érdemes annyival többet rákölteni? Van, aki azt a verziót várja?
-
tisn
addikt
az 50 ejros saturnos valtozat a most kaphato legolcsobb verzio?
anyukamnak keresek -
kovisoft
őstag
válasz Degeczi #11882 üzenetére
Nekem még Kindle Keyboard 3G van, havi 100 megás limittel, de nincs site korlátozás. Szerintem az még megérte az egyszeri felárat (nekem legalábbis). Ha külföldön vagyok, évek óta mindig viszem magammal, és ha levelezek vagy meg kell valamit néznem a neten, akkor ingyen megteszem. Viszont ha az elérhető oldalakat is lekorlátozták az új készülékben, akkor szerintem sem éri meg.
-
Degeczi
nagyúr
válasz kovisoft #11885 üzenetére
már 2 éve, a Touch megjelenése óta korlátozva vannak az új 3G típusok az említett két helyre
a Keyboard 3G valóban nem, ott csak az adatforgalmi limit (50 MB, nem 100) lépett be - azon viszont egy biztonságos jelszó beírásának macerája veszi el az ember kedvét rendszeres használattól -
Lmh
őstag
"Postázva Magyarországra" Kindle PW 2nd Gen is coming
-
feka007
veterán
Na nekem meg is jött a PW 2.0 Csütörtökön feladta az eBayes eladó, ma már itt is van USPS-szel, nem semmi. Olyan gyorsan megjött, mintha EU-ból rendeltem volna. Lehet, hogy Mo-on enyém az első példány?
Most ismerkedek vele, regisztrálgatom, stb., nekem ez az első e-book a kezemben.[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Chat support-on keresztül eltávolíttattam a hirdetéseket, azt írta 24-48 órán belül eltűnik, remélem úgy lesz.
Amúgy eddig bejön. Kontrasztot néztem, nekem nem tűnik foltosnak sehol se. Szóval akkor azt lehet javítottak az előzőhöz képest
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest