-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
Ezt próbálta esetleg vki? L`Aventure Al Haramain
-
lapoe
csendes tag
Volt belőle üvegesem.. szerintem az áráért egy marha jó Aventus klónt kapsz, ahogy írta is a kolléga a régebbi füstösebb verzióból..a fej illatban ananász helyett citrussal.. Nekem nagyon tetszett és bitang tartós is, kb 1 m-es hatótávval.. bár elcseréltem de meg tudom kérdezni, hogy pl 10 ml fújóst adna-e ki belőle (vagy akár üvegesen), ha érdekel.
-
Azie
őstag
Ma szagoltam, fújtam Zara Accord 3-ot (női), nekem nagyon bejön, de a tartósságától félek. +Nagyon hasonlít valamire, de nem tudom mire.
Valaki megszagolhatná és megoldhatná a rejtélyt.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
lapoe
csendes tag
Nem tud valaki Ajmal parfüm forrást? Esetleg van valakinek tulajdonképpen bármelyikből? Nagyon érdekelnének az illataik.. régen a notino-n árulták, de megszüntették a forgalmazását.. anno egyedül a Carbon-ból sikerült egyet vásárolnom kb 5ezer Ft-ért ami egy marha jó illat szerintem.
-
mufi
senior tag
De behaltunk...
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
mufi
senior tag
-
mufi
senior tag
Bentley intense-t és Encre Noire AL´Extreme-t szeretnék rendelni, valaki esetleg társulna?
-
mufi
senior tag
válasz overclockerr #9073 üzenetére
A videók szerint a jutyubon q tartós. Most jó áron van és gondoltam megszagolnám, de már tényleg annyi parfümöm van, hogy kib*sz az asszony és ezért osztanám...
Lacoste pour homme nincs valakinek elfekvőben???Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
Azie
őstag
válasz overclockerr #9073 üzenetére
Nagyon beteg módon tartós és erős is, mintha rumban áztattad volna magad 2 órán át.
-
mufi
senior tag
válasz overclockerr #9077 üzenetére
Hát nem kell túlfújni magad...2 fújás oszt csá...
-
Jhonny06
veterán
Gondolom inkább a stílusára értette, nem arra, hogy erős. Mondjuk nálam nincs olyan, hogy alkalmi parfüm, bármit fújok bármikor, így is rám rohad. Olyan viszont van, hogy a stílusa miatt valamit csak este hordok (Dior Homme Intense meg Guerlain LIDGE, bár ez utóbbit nehéz megállni).
-
Azie
őstag
válasz overclockerr #9077 üzenetére
Hát mindennapi használatra, ha mindig ugyanoda mész, még télen is necces szerintem én nem tudom elviselni magamon 2 egymást követő napon
mindennapi használatra kell vagy mindennapi öltözékhez?
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
válasz overclockerr #9084 üzenetére
Arra durva szerintem.
-
Yuber
újonc
Csáo
Milyen illatokat használtok ebben a dög melegben?
Én: invictus aqua, fahrenheit aqua, rasasi al wisam day, calvin klein eternity summer 2015, nautica voyage... -
r3dsnake
nagyúr
Iso E Super. Jelenleg csak úgy önmagában, egy darabig ráfújtam a Terre D'hermes-t, és nagyon tetszett is, de brutál erős tud lenni együtt.
Amúgy magamon halványan érzem csak az Iso-t, de még este is meg szokták jegyezni, hogy érződik, 10-12 órával fújás után.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Igen, ez feltűnt. Néha meg-megcsap egy illat, amiből halványan tudok következtetni arra, hogy milyen lehet valójában. Olyan kellemes, tiszta, kicsit szappanos illat. Kérdeztem amúgy másoktól, hogy nem tolakodó vagy tömény-e (a nap nagy részében egy pár négyzetméteres irodában vagyok), de azt mondták kellemes. Szóval lehet, hogy messziről is érződik, de nem tömény vagy nehéz.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz overclockerr #9091 üzenetére
Innen vettem. Nem tudom milyen parfümökkel jön ki jól, önmagában is elég kellemes. Legalábbis ezt mondják, én nem érzem annyira.
-
Gyick
őstag
Vegyél akkor uniszex parfümöket és mond azt hogy ezt nekünk vettem Montale-kből majdnem mind uniszex illat
Amúgy én most az Invictus Aqua-ra vagyok rákattanva ciki nem ciki.Eszméletlen jó illat rajtam 8 órán át érződik.Lehet megpróbálok szerezni vhonnan egy üveggel mert már nem gyártják ha jól tudom,limitált kiadás volt.
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
úgy elült az individuel hype, ma azt fújtam, nagyon kellemes nyáron is
-
Azie
őstag
válasz overclockerr #9084 üzenetére
Zara EDP-i is jók ár/értékben szerintem, ha találsz olyat, ami tetszik (gourmand leather (JPG klón), wood noir (Oudos), rich leather(ananász-citrusos)).
-
Petyke77
tag
A Douglasban a Mugler cologne ötezer-párszáz HUF/100 ml. Nagyon jó ár egy nagyon jó nyári parfümért.😎👍
-
Jhonny06
veterán
Iszonyatosan jó, kb. niche minőség. A base eléggé hasonlít az egyik kedvenc parfümömre, a TF Plum Japonais-re (kicsit édeskés/boozy/rezines + mintha lenne benne szilva), valószínűleg ezért is tetszik. Nagyon ajánlott.
A Lacoste lehet, hogy érdekelne, illatjegyek alapján nem lenne rossz. Mindenképp úgy feleznél, hogy kéne az üveg?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest