-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Zsír, reméljük nálam sem lesz gond Kettőt rendeltem kíváncsiságból:
- Armaf Club De Nuit Intense - Aventus klón
- Armaf Opus Homme - Chanel Allure Edition Blanche klón (elvileg)Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Mindenképpen - bár ahogy olvasom, csak az egyiket kell bemutatni neked, a másikat már jól ismered
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Petyke77
tag
Ok köszi írtam!
Más. Megjött megint egy pár minta Notinotól. Vettem kíváncsiságból egy Body Kouros 5ml-es mintát. A feleségem teljesen odavan érte azt mondta ez az egyik legjobb parfüm eddig (200+ niche+designer)... 😃 Egyébként nem rossz valóban...
Kipróbáltam a Mont Blanc Individuel-t is. Jó az illat magyon de nem túl tartós.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Iso E Super. Jelenleg csak úgy önmagában, egy darabig ráfújtam a Terre D'hermes-t, és nagyon tetszett is, de brutál erős tud lenni együtt.
Amúgy magamon halványan érzem csak az Iso-t, de még este is meg szokták jegyezni, hogy érződik, 10-12 órával fújás után.
[ Szerkesztve ]
-
slick-adam
aktív tag
en kihasznalom ezt a dög meleget es inkabb hideg evszakokra jo illatokat tesztelek (persze csak 1-2 fujas), hogy hogyan viselkednek ezer fokban es paras idöben.
tegnap Baccarat Rouge 540 volt. hat... rossz ötletnek bizonyult. mert amugy nem egy hangos illat, csak nagyon tartos, de ebben az idöben elkezdett projektalni, mint egy bolond.ma Bois des Iles EdP-t fujtam, siman viselhetö.
[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest