-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Lalique Encre Noire Extreme EDP 100ml 10k valamint van 3 féle 100ml-es Penhaligon 13,9k-ért.
szerk.: Nem neked szól, csak utoljára te írtál a Lalique-ról, azért a "válasz erre"
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
kk831228
addikt
-
Jhonny06
veterán
"Ez tényleg egy olyan illat ami egy győztes karakteren mutat igazán jól. Férfi aki ismeri a nőt, magabiztos, minden helyzetben, olyan aki tudja mit akar."
Nekem ez az utolsó, ami eszembe jut az Interlude-ról. Nálam ez az illat művészet a parfümérián belül, de inkább koncepció, mint egy hordható valami. Egy dologban egyetértek, hogy kell hozzá magabiztosság, de csak azért, mert annyira durva illat, hogy nem hogy megdícsérni nem fogják, de szerintem sokkal inkább negatív hatást kelt.
-
Chereiose
addikt
Erről van valakinek tapasztalata?
-
Chereiose
addikt
válasz slick-adam #9808 üzenetére
Erről is, de nem csak erről Ez azt jelenti, hogy nyugodtan rendelhető?
-
Chereiose
addikt
válasz slick-adam #9810 üzenetére
Értem. Hat akkor marad a douglas aztán ha van valami ami tetszik megrendelem notinorol.
-
pohár
félisten
100ml-s Interlude 48k-ért van akcióban notino.hu-n, majdnem annyi, mint az 50ml-s kistesó
télire kipróbálnék 2 mintát, Interlude és Memoir, szerintetek mehet?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz kk831228 #9813 üzenetére
és milyen? el lehet viselni?
az abszint illata nem tudom milyen, inni szoktam ritkán, ha meg megszagolom, csak a 80%-os alkohol érződik, semmi más...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz kk831228 #9816 üzenetére
nekem felejtős is, mert nincs belőle gyári minta, marad az Interlude
csak 6-ig vannak nyitva hétköznap, akkor végzek kb... mondjuk péntekem még épp oda tudok érni
fel is ajánlotta a rendszer, hogy 1600-ért viszek-e egy másik Interlude mintát, nem kell valakinek a kettő átlagárában? (1900-2000 körül), aztán jól jár mindenkiGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kk831228
addikt
Nekem jo lett volna, de mar otthon figyel, tesztre várva...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Azie
őstag
válasz Chereiose #9811 üzenetére
esetleg rendelhetsz mintát is.
mondjuk én a perfümjeim 90%-át leírás és videók alapján rendeltem, de nem ajánlott.
mondjuk párhuzamosan napi szinten szagoltam douglast és mindent, amikhez hasonlították, amiket vettem."Hát nagyon támpontom sincs, mexx-ek nem voltak rosszak illetve az ilyen fresh illatok, a fűszeresek annyira nem tetszettek. Köszönöm a sok ajánlást, ezeket esetleg valahol meglehet szagolni, vagy csak netről lehet megrendelni?"
kiemeltre: azzaro chrome
aláhúzottra: pont a ferragamo F black eléggé fűszeres, elég sokféle - szóval az lehet nem pont jó választás[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz Chereiose #9820 üzenetére
talán itt... westend DM-ben tuti van pl. de összes müllerben is
+ck one is tetszhet, az is van mindenhol
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
mufi
senior tag
válasz Jhonny06 #9806 üzenetére
Holnap kiderul. Leszek irodaban es gyartosoron is. Burzsujok es csorok kozott is (mint jomagam is csori gyerek...).
Kivancsi vagyok. Reggel indulas elott 4 fujas lesz nyakra.
Irok majd 😁
Ha nem akkor kinyirtak...a tulajdonomban levo parfumoket ratok hagyomCreed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
kk831228
addikt
Nekem annyira nem jön be... Nem rossz, de nem lett szerelem egyelőre... Marad a Refi befutò mèg mindig...
Lalique - al is ìgy vagyok, talán a sima jobban tetszik sokkal erőteljesebb, sötètebb, szárazabb...
Újra fogom mèg tesztelni mindet, ez a Gipsy êrdekes lehet majd...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Jhonny06
veterán
válasz slick-adam #9829 üzenetére
Aki ilyenre képes, az durvább dolgokra is..
-
-
kk831228
addikt
válasz Jhonny06 #9832 üzenetére
Nekem mint ha az extreme sokkal gyengebb lenne mint a sima... 😏 Illatban nincs nagy eltèrès az extreme picit êdesedik a vègèn...
-
Jhonny06
veterán
Továbbra is elérhető még egy fél üveg La Yuqawam, ha érdekel valakit (eredeti üvegében).
Valamint Mahogany Woods felezésre keresnék alanyt, olcsón (50ml, decant). Már megérkezett, jó kis őszi/téli parfüm, a Pure Havane-nál jobb.
[ Szerkesztve ]
-
gamegod
senior tag
akkor ha jól értelmezem, a Rasasi La Yuqawam minden szempontból megéri az árát (?)
mindig az adott évszakra szoktam betárazni parfümökből, viszont ennek az árából notinon majdnem ugyanilyen ársávban összekaptam 3 parfümöt ami érdekelne:
Lalique Encre Noire
Jacques Bogart Silver Scent
Gilles Cantuel Arsenal Gold
viszont amit írtatok hogy mekkora atombomba a Rasasi hatóereje nagyon bevonzott sok fiatal hölgyeménnyel dolgozok együtt, mindig megjegyzik hogy milyen jó az illatom. Parfümmel kilóra meglehet venni, anno suliban axe meg ilyenek pörögtek, de amióta kicsit felnőttesebb lett a szituáció azóta már rá se tudok nézni ezekre a dolgokra. ha illat akkor csak parfüm jöhet szóba!na de ennyit rólam, köszi ha tudtok segíteni a választásban
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
slick-adam
aktív tag
válasz gamegod #9840 üzenetére
nem hiszem, hogy a fiatal hölgyek La Yuqawam (Tuscan Leather) szerü illatokat preferalnak. vagyis bejöhet nekik of korsz, de az k. isten, hogy kikerekedne a szemük elsöre.
viszont az Encre Noire (csak azt ismerem a többiek közül) nagy valoszinüseggel nem adna be nekik. se elsöre, se masodjara. az egy hideg "tinta" illat (azt is jelenti ugye, "fekete tinta").
barhogyan is, a "Lyuka Van" mellett voksolok. de legjobb lenne tesztelned elöször (ha pesti vagy) (Tuscan Leather-t term., ezt a klont nem talalod meg offline)
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
kk831228
addikt
válasz slick-adam #9841 üzenetére
Szerintem se egy nő csalogatò, egyik se... Akit ezek csalogatnak, azok már kèpbe vannak sokmindennel...
-
mufi
senior tag
válasz kk831228 #9842 üzenetére
Én elmondtam...megmutattam egy csajnak néhány parfümömet...mikor a TF noir de noirt megszagolta azt mondta, az a legjobb. Utána tudtam: red vetiver, encle noir extreme, gipsy water, regio mind bejöttek neki. Most tesztelem majd az Interlude bommmbááááááátttttt
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
kk831228
addikt
Persze, Tf egy edes illat... A nőknek azt tetszik nagy % - ban... Momdjuk meg ha Aventus - t megmutattad volna rád is ugrott volna... Azt is "eszik" ...
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Amúgy tegnap kipróbáltam a régi Interlude mintámat és baromi jó cucc. Látszik, hogy az utóbbi 1-2 évben már az extrémebb parfümök felé megyek. Amikor anno vettem, még kb. hordhatatlan volt számomra, most pedig kifejezetten kellemes, kicsit füstös/vaníliás beütése van. Visszaszívok minden rosszat!
Nem mondom, hogy napi szinten hordanám, de lehet, hogy beszerzek egy kisebb mennyiséget.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz Jhonny06 #9845 üzenetére
Sajnos ez van, egyre brutálisabb kell... Tegnap mar 400 fontos parfitòl "fordultam le" ... Előbb az illattòl, majd utana az árátòl... 😂
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
válasz gamegod #9840 üzenetére
Ami bejön a nőknek az én környezetemben az a Cedrat Boise.Eddig erre kérdeztek rá a legtöbbszőr(kb 20-25 közül ) hogy mi ez az illat.Párszor fel is kellett írnom egy papírra a nevét mert lővésük nem volt hogy mi az a Mancera.Nem rossz illat mondjuk de nekem nem tartozik a top5 kedvenc illatom közé,én érzek bent vmi szintetikusságot ami zavar.Meg átlagosan tartós annak ellenére hogy niche meg hogy edp.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest