-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
melon9106
csendes tag
Mancera Wild Fruits vélemények érdekelnének, sample esetleg valakinél?
-
-
melon9106
csendes tag
válasz slick-adam #12853 üzenetére
Nem egyaltalan nem ez izgat, hanem a gyumolcsosseg keltette fel az erdeklodesem.
@Mindenki: Top5 nyari illat, ha van kedvetek
-
slick-adam
aktív tag
válasz melon9106 #12854 üzenetére
nalam iden sorrend nelkül ezek lesznek (söt naggyabbol jövöre is, mert nem kell uj kollekcio evente... es ahogy nezem nincs is több nyari illatom)
- CdG Blue Cedrat
- Davidoff Cool Water
- MFK Aqua Universalis Forte
- YSL Kouros
- CdG Standard vagy CdG Zagorsk (beszerzes alatt, csak nem tudom meg melyik...)[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
mufi
senior tag
válasz slick-adam #12855 üzenetére
Cool water helyett en ADG-t használnék. Meglátom a neroi portofino hogy viselkedik ebben a melegben...
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
szaki04
senior tag
Lalique - White
Mancera - Cedrat Boise. Nyári illat gyanánt.iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
vond
MODERÁTOR
válasz szaki04 #12858 üzenetére
Lalique White - Imádom. Bár lenne egy kicsit tartósabb.
A múltkor kipróbáltam a Dior Eau Sauvage-t. Na az is egy elég erős nyári illat.
Ha lenne még Fendi - Life Essence, akkor azt hordanám még biztosan a melegebb hónapokban (is), de sajnos már évek óta leálltak a gyártásával. Ha akad itt a sok parfümszaki között olyan, akinek van, vagy esetleg tud közel megegyező illatról, az mindenképpen szóljon.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Gyick
őstag
válasz melon9106 #12854 üzenetére
Nekem ezek vannak nyárra:
Mancera Cedrat Boise
Invictus Aqua Vintage
Bvlgari Aqva Amara
Perry Ellis 360 red
+5-10millis decantok:
John Varvatos Artisan Pure
Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve
CDNI
Al Haramain L`Aventure
+Rasasi Hawas van tervben ha sikerül valahol kiprobálnomVoltam amúgy az Allee mögötti Notino boltban.Leginkább a mainstream designer illatok vannak ott.Egy aztalszerű nem túl nagy pult van amin vannak niche parfümök,leginkább Montale/Mancera,Serge Lutens, Amouge.mindegyikből kb 3-4 db.Szóval olyan hatalmas nagy választék nincs....
Rég óta ki akartam próbálni Black Afgano-t,most sikerült.Teljesen ledobta az agyam tőle a láncot vmi eszméletlen jó illat.Nem véletlenül kerül annyiba.La Yuqawam-ot próbáltam még.Ez teljesen olyan mint Aoud Leather alig van közte különbség.Azt hittem hasonló mint a La Yuqawam Ambergis Showers de köze nincs hozzá ami nekem az abszolút No1. az eddigi összes illat közül.Serge Lutens Chergui-t próbáltam még de az nem jött be.
Neroliba akarok még benézni jövő héten.Ott adnak ki mintát egyből vagy csak úgy lehet rendelni netről? -
-
Jhonny06
veterán
Hát gyerekek, ha Notino-ról rendeltek, akkor csak a személyes átvételt válasszátok. Mióta a Transoflex-et átnevezték Expressone-ra, katasztrófa. Kedd kora reggeli rendelés, se tegnap se ma nem szállították ki (Budakalászi címre, tehát nem a határtól 1km-re, Bivalybasznádra).
Tegnapi WTF: "Raktárban maradt" Ok..
Mai WTF: "a csomag másik depóban van, HUB hiba" -
törölt tag
Bois du Portugal egyik kedvencem olcsóbb hasonmása
YouTube[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
Na most akkor mindenki mehet dzseremi parfümöt venni
iPhone X@R, iPad Pro
-
Gyick
őstag
válasz Sanyi.il #12864 üzenetére
Melyikből nem....
Teljesség igénye nélkül:
PDM: Layton,Godolphin
Mancera: Sicily,Aoud Lemon mint,So Blue
Montale:Aoud Musk,Musk to Musk,Red Aoud
Creed: Imperial Millesime
MFK:Amyris Homme, Universalis Forte,Baccarat Rouge 540Egyébként ez hogy van hogy a neroliban már ki vannak töltve a minták előre vagy ott töltik ki amikor kéred?
-
HurkaLES
tag
Santini Cosmetic-től vásárolt már valaki? Ma kaptam egy 4000 forintos kupont. Ahogy láttam csak saját termékeket árulnak. Valakinek vélemény? Meg van náluk lakás parfüm. Gondolom ezek nem ilyen légfrissítő feelingek. Ti használtok ilyesmit amúgy? Szobámban egy ilyet el tudnék képzelni.
-
mufi
senior tag
Dunhill Icon és Icon racing decanthoz keresek jelentkezőket. Legalább 25 ml mennyiség a "beugró".
Akit érdekel írjon privátot.Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
törölt tag
Dua Fragrances-t próbált már valaki. Elég komoly dolgokat olvasok róluk. Nemcsak lekoppintják a méregdrága niche illatokat de kijavítják ami szerintük hibázik bennük. Persze ezt mondhatják azért is mert nem sikerült pont olyat alkotni de olyan véleményeket olvasok, hogy jobbak és tovább tartanak mint az anyaillatok.
-
törölt tag
Ezt a 3 példányt splittelném:
Zeus' Elixir
Royal Portugal
Desert Reflection
Ezek 30ml-esek. 10-10ml kell nekem mindegyikből a postaköltséget egyenlőre nem tudom mennyi, az árakat látjátok. Olvassatok utána. Brutálisak. -
×HULK×
csendes tag
Nyárra:
Heeley-Sel Marin
Ormonde Jayne-Isfarkand
Xerjoff-Renaissance
Kurkdjian-Petit Matin -
Mukucs
senior tag
Hahó!
Szerintetek melyik és miért a legjobb a Bvlgari Aqva sorozatból?
Marine, Amara, Original vagy Atlantiqve ?
[ Szerkesztve ]
-
nyenyeC
csendes tag
John Varvatos parfümöket lehet kapni valamelyik üzletben mo-n?
-
mufi
senior tag
válasz Mercutio_ #12885 üzenetére
Nem de ez is q jó! Nekem ilyenem is van, ezt használom officera most és nagyon bejön. Igaz, erre nem volt megjegzés - nem úgy mint ma a Dunhill icon-ra. A quality managerem (42-es bomba milf) és az kolleganője (45 szuper milf) is el voltak ájulva. A QM kérte is h mi, vesz a férjének.
Erről beszélek itt
-
mufi
senior tag
válasz #72797440 #12888 üzenetére
Igen picit szuros illat de nem egy tomegillat es officeba siman elmegy. A linken amit kuldtem az inkabb casual style, de tenyleg eszmeletlen kompozicio. Designer vonalon valami uj. Nem ulok seggre tole de vegre valami ami neg ADG vagy sauvage.
-
Mukucs
senior tag
És milyen ez a kavics alakú üveg? Mármint a szórófej... jól müxik!?
-
slick-adam
aktív tag
kis érdekesség:
nézegetem ezeket az IFRA korlatozasokat, hogy milyen esetben erdemes szarni az elöirasra.
no van egy bizonyos Methyl Eugenol anyag, ami termeszetes formaban olyan illoolajokban fordul elö, mint bazsalikum, hyacinth, szerecsendio, elemi, carrot seed, RÓZSA, ...
nyilvan különbözö mennyisegben, de ha ezekböl többet is tartalmaz a parfüm, akkor nyilvan össze kell szamolni az egeszet.
az van, hogy ezt az anyagot erdemes komolyan venni, mert ez bizonyitottan karcinogen. a csak siman vörösödest okozo anyagokat pl le lehet szarni, de ezt nem ajanlott...
minden termelö olajai elternek piciket, ugyhogy ha nincs pontos analizis, akkor IFRA-nak van egy listaja, hogy melyik olajban mekkora MAXIMUM erteket talaltak. ez jo kiindulo pont.nezzük mi van, ha igazi Rose Absolute Bulgarian-t akarok tenni a parfümbe és semmi mast, amiben van methyl Eugenol: max. talalt % az olajban 3,5%.
megengedett methyl eugenol tartalom a kesz parfümben 0,02%.
azaz: 0,57 gramm igazi rózsa abszolutot (olaj) tehet az ember a parfümbe. (100ml-be, de most itt csak siman 100grammnak szamolom, ami nagyon NEM pontos, de na... merni grammban szoktak komponalaskor)
erre gondoljatok, ha olvassatok a bullshitet, hogy "ebben a parfümben nagyon magas az eredeti rózsa tartalom"
[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Makett1987
csendes tag
Na srácok, holnap jön a Rasasi Daarej, nagyon kiváncsi vagyok rá, sokan dicsértétek, remélem beválik és szeretni fogom
-
törölt tag
válasz Makett1987 #12896 üzenetére
-secret- pont azt árulja.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Blu-ray lejátszók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest