-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyke77
tag
válasz slick-adam #13801 üzenetére
Köszi! Megpróbálok vadászni akkor egy vintage decantot!
-
Mukucs
senior tag
Srácok!
Valakinek van Dior Homme Sportja? Ismeritek?
2012es érdekelne elsősorban.
A 17es nagyon elcsépelt a régebbiekhez képest?
-
Petyke77
tag
válasz slick-adam #13803 üzenetére
😀 igen az Amouage-okkal eddig nem nagyon jöttünk ki. Kivéve a Reflection-t
-
kk831228
addikt
-
mufi
senior tag
Van cégtlábla "Clara" felirattal.
modi:
"csere" ügyben keresi új gazdaját egy Dunhil Icon 100 ml amit ha gépközelben leszek bele is rakok a táblázatba.
Splithez keresek még 20 ml mennyiségre jelentkezőt Jazz Clubhoz.moderátor: ez nem eladás! tegyünk már különbséget az osztás, továbbadás meg a q kereskedés között
nem kérem a támogatást itt semmiben, de egy kicsi empátia talán belefér....Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
slick-adam
aktív tag
a csere is hatareset amugy, de az meg el van nezve itt (az is inkabb a tablazatban). viszont elöször eladast irtal. vagy visszaküldöd notino-nak. ez picit büzlik, mert miert is adnad el aron alul (ha nem aron alul, akkor miert venne barki hasznaltat...), ha a notino a teljes arat visszateriti? valoszinüleg azert, mert olcsobban szerezted (hogy igy van-e, nem tudjuk eldönteni egyertelmüen, ugyhogy inkabb törles)
idezem a szabalyzatot:
"Hirdetés minden olyan bejegyzés ami terméket, szolgáltatást keres, kínál, vagy cserét ajánl fel, bármilyen haszon, vagy érdek álljon a dolgok mögött, függetlenül attól hogy ezt nyíltan vagy burkoltan teszi a hozzászólás szerzője."nem hajt a tatár, hogy telefonrol dobd fel az Icon-t. legközelebb frissitsd a tablazatot otthon nyugiban es ird ki, hogy "sracok, frissült a tablazat" (vagy valami hasonlo).
szerk.: ezt is bemasolom ide, hogy miert okés, ha valaki egy olcso helyet / webaruhazat / decant-ot AJANL:
"Segítségnyújtás céljából más hirdetését, vagy webáruházas terméket ajánlhat a fórumozó.
Kizárólag abban az esetben ha nem származik haszna az értékesítésből."[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Azie
őstag
válasz slick-adam #13812 üzenetére
az ugye megvan, hogy "vagy érdek álljon" ez minden esetben megvalósul
az az érdekem, hogy ne foglalja nálam a helyet pl.tehát féláron sem tehetem ki, vagy ajándékként sem.
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok
A héten eljutok először egy zara üzletbe. Mi az amit érdemes keresni és jó illatú?
-
slick-adam
aktív tag
-
Misogi
aktív tag
till 3am szinte ugyanaz mint a Black XS, Gourmand Leather pedig Ultra Male, több citrussal és kicsit púderes illat, egész jó.
-
Misogi
aktív tag
Ha valakit érdekel, a Rich Leather most akciós a zara oldalán.
-
slick-adam
aktív tag
voltam szaglaszni:
- Hermes Eau des Merveilles Bleue - Luca Turin szerint 4 csillag. ezert voltam kivancsi. a nyitany papiron picit feminin (amugy hivatalosan nöi parfüm). börön... na ott nem. picit edes, fas, mineráliás tengeri illat. siman unisex. leszaradasrol tenyleg a kek tenger jut eszembe. nem dobtam el az agyam töle, de ha friss marine illatra vagytok, szaglasszatok meg! rejtett gyöngyszem is lehet egyeseknek. es valoban van benne egy pici a Lush - Dirty-böl is.
- Fahrenheit Cologne - meg mindig nagyon jo. nyari fahrenheit. ennyit kell rola tudni
- Guerlain L'Homme Ideal Cologne - szinten Turin miatt gondoltam, hogy ezuttal alaposan kiprobalom. telefujtam a tesztcsikot, de alig ereztem valamit. lehet hibas peldany volt? hmm... annyi jött at, hogy citrus mandula. majd talan egy masik üzletben is kiprobalom.
- Tom Ford Oud Wood Intense - erös szintetikus oud, mar-mar a Montale Dark Aoud-ra emlekeztetett az elejen. a fragrantica-n legerösebb jegynek mutatott castoreum-bol en nem erzek semmit. nem rossz, de a sima sztem jobb.
- Tom Ford Fucking Fabolous - multkor csak egy fel fujasra futotta, mert üres volt az üveg. ezuttal rendesen elaztattam a teszt-kartyat. csak minek... ugyanugy a kukaban landolt 1 perc utan. unalmas tonka, mandula, bör.
- Armani Prive Bois d'Encens - nyitany eleg zavaros, meg se probalom leirni. szerencsere hamar lecsitul es naggyabol egy kevesbe edes (ami nekem nyerö lenne, mert Avignon neha tul sok nekem ilyen teren), fasabb Avignon lesz belöle. sajnos baromi draga.
- Hermes Eau de Citron Noir (2018) - füstös sötet citrom. ez tetszett a legjobban, vegre valami különleges. legközelebb kiprobalom börön, szöveten is. egyesek szerint ez a Hermes "Sauvage/BdC"-je. ezzel nem ertek egyet
- Cartier Declaration Parfum (2018) - sok illatra mondjak, hogy izzadtsag szagu pl a kömeny miatt. ez többnyire hülyeseg, no de itt... jezusatyauristen. mint egy durvan izzadt ember-állat, befüszerezve, pöppet edesen. fu de rossz... (szinten 4 csillag @ Turin )
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
válasz slick-adam #13827 üzenetére
Nem tudom miért, de akárhányszor megyek parfümöket tesztelni, pl.: Müllerbe vagy Douglas-be, és mondjuk 10-ből 1-et ráfújok a kézfejemre vagy a csuklómra az eladók néznek rám mintha egy fehér holló lennék vagy valami.
Valaki tudja hogy miért?
-
Peterzon94
tag
válasz slick-adam #13827 üzenetére
Müllerben próbáltam már ezt a Guerlain Colognet, nem igazán tart, se nem projektál, de maga az illat ennyiért egész kellemes.
-
Misogi
aktív tag
Ki is mondta hogy meg van neki a Perfumes: The Guide 2018 ?
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
Ez a Prada L'Homme valami hihetetlenül jó. Ma megszagoltam és benne van a top 3-ban.
-
luckyboi82
tag
Sziasztok!
Ő mit is árul pontosan Kuwaitból? Ebay link
-
Petyke77
tag
válasz slick-adam #13838 üzenetére
Csak kis dab mintám volt belőle az alapján nem tett rám mély benyomást. Talán az írisz erősebb volt benne,púderesebb volt kicsit. A Prada kicsit szappanosabb talán.
-
tibbike01
őstag
Törökország - Antalaya reptéri duty free. Tegnap éjszaka.
Most szagoltam először eredeti Aventust (eddig csak klónokat próbáltam) sokkal füstösebb és kevésbé szintetikus mint a klónok, viszont maga az illat majdnem ugyanaz.
Xerjoff Mefisto-ra nagyon kíváncsi voltam. A jobb csuklómra az kerül. Iszonyatosan jó illat, szinte belemászik az orromba és simogatja.
Volt még 1 márka, amiknek elfelejtettem a nevét, ugyanebben a "drága" sarokban volt. Fehér dobozban volt a parfüm, amin egy arany színű kígyó volt. Maga a parfüm üvege egyszerű fehér téglatest. Nem tudja valaki a nevét? Nagyon nem volt rossz illat...mindenki arra volt rágerjedve.
[ Szerkesztve ]
-
-
slick-adam
aktív tag
32 fok, huhuuu. ideje elövenni a Kouros-t!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Windows Insider Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest