-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Annyira nem jó, mint ammenyire fölnyomták... Hype-nak köszönhető, valószínűleg...
Nem tudom hogy Mufi rendel - e mostanában, esetleg kerdezz rá...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
HdRew
őstag
válasz kk831228 #13301 üzenetére
Anno rendeltem 5 ml-s tesztert belőle. Sokan dicsérték rajtam az illatot, tényleg nagyon jó volt. Mondjuk most nem tudom milyen lehet. Mivel anno még sokalltam az árát, így egy picit hasonló stílusú parfümöt vettem, a hugo boss bottled night verzióját szereztem be. De őszintén szólva, a Guerlain, Dior és Black XS parfümömön kívül nincs egy erőteljes parfümöm, nyárra. Az első kettő inkább téli, hidegebb időszakra van, a black xs pedig tavaszi főleg, illetve nyár esti. (szerintem) Napközben jelenleg a Versace Pour Homme és a 212 MEN-t szoktam váltogatva magamra fújni, mikor milyen kedvem van.
-
kk831228
addikt
-
Mukucs
senior tag
Annyira meg akarom/tam szeretni ezt a Senel Blanche-t, de kegyetlenül gyenge rajtam... pólón is, bőrön is.
Nagyon sajnálom, illatra nem tetszett így egyik parfüm sem, mint ez...
-
HdRew
őstag
válasz slick-adam #13305 üzenetére
Levegőben.
-
törölt tag
válasz slick-adam #13298 üzenetére
Már többször is mondtam. Ha vagyunk 10-en Neroli-ból 500ml üvegben benne vagyok. Semmilyen más opció nem érdekel. A 250ml se.
Itt biztos lennénk 3-4-en. Krémmánián is össze lehet vadászni 1-2 embert. A fele kb. megvan.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz slick-adam #13305 üzenetére
Ezért kell megkérdezni, hogy ha megtetszik egy illat egy szembejövőn.
-
Mukucs
senior tag
Én is ajánlom, többször kifosztott már, persze jó értelemben!
-
Azie
őstag
tegnap szagoltam müllerben.
code colonia: kellemes akvás nyári cucc, harmatgyenge, szavázs beütéssel
hollister férfiak: egész tartósak, elég general, akvásak, olcsók - ha valakinek bejön, akkor ár/értékben jó lehet -most akciós
hollister női: kellemes édes, gyümölcsös cuccok - semmi extra, elég safe buy ajándékba ballagásra (de ugye parfümöt nem veszünk ajándékba)"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Misogi
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem árul "fújós" férfi designer parfümöket Debrecenben?
-
Misogi
aktív tag
válasz slick-adam #13317 üzenetére
Sajnos.
-
Misogi
aktív tag
válasz slick-adam #13319 üzenetére
Ha ez magától nem értődő, akkor szerintem ott gondok vannak.
-
Jhonny06
veterán
Felezésre keresek elvtársakat:
Givenchy Play Intense (50-50ml vagy ha akad 2 ember, akkor 30-30-40ml)
Versace Pour Homme Oud Noir (ugyanez)
Mercedes-Benz Cologne (75ml-es, ezt két felé, vagy igény szerint több, én nem ragaszkodom a feléhez) -
Misogi
aktív tag
Yardley Citrus & Wood, tapasztalat vkinek? Müllerben kapható?
-
Misogi
aktív tag
A müllerben tényleg adnak 1ml mintákat kis üvegekben?
-
r3dsnake
nagyúr
Bírom, hogy notinon a Caron - Yatagan 10-12 között mozgott, aztán kb egy hónapja felvitték 17-re (wtf) és azóta nem mozdul sehova. Berendelném, de ilyen áron biztos nem. Majd ha megint 10 körül lesz (remélem).
-
mortison
csendes tag
Sziasztok!
Valaki ötlet, hogy honnan rendeljek John Varvatos - Artisan Pure-t? Itthon még mindig nem kapni, külföldi oldalakról meg nekem nem éri meg rendelni a magas szállítási költség/esetleges vám miatt.
Amúgy van itt valaki, aki próbálta már a Parfums Vintage - Emerald Isle/Verbena Fields-t? Elvileg mindkettő nagyon jó minőségű Green Irish Tweed klón, de klónházhoz képest elég magas áron árulják a parfümjeiket... (89$ - 100ml + szállítás). Lehet jobban járnék egy 500ml splittel?
-
Misogi
aktív tag
Armaf termékeket honnan tudnék rendelni? Csak külföld? :/
-
Misogi
aktív tag
Aha, a notino-t most néztem, esetleg valakinek van eladó Armaf-ja? Bármelyik.
Vagy Reyane Tradition Insurrection Pure Il?[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
CK All-t próbált már valaki? Érdemes beszerezni?
-
Misogi
aktív tag
Al Haramain parfümökkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Van valami jó 20 ezer alatt?
-
Gyick
őstag
[link]
lol. korábban 4-5 ezer ft-os parfüm 20k-ról 5k-ért 75% kedvezménnyel főleg úgy hogy 100ml-5k 30ml-7k #justnotinothings .Csak azt nem értem hogy a 30ml-st miért árulják egyáltalán ? Ki fizet 2000 ft-al többet azért hogy 70ml-el kevesebbet kapjon? Vannak csodák ezen az oldalon.Amúgy baromi jó illat mondjuk meglehetősen kommersz ,de van egy olyan retro "csajozós" feelingje.Nekem tetszik lehet veszek egyet.(30ml-est ofc )[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Lehet én keresek bénán, de nem találtam fragrantica-n Scottish Fine Soaps Men’s Grooming Thistle & Black Pepper-t, sőt úgy egyáltalán ezt a márkát, ismeritek, benyomások?
Aki a rózsás illatokat kedveli: Etro ManRose-ról egész jókat írnak, notinon-n is vannak Etro illatok, de ez pont nincs úgy nézem.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Blu-ray lejátszók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?