-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
Sziasztok
Lehet furcsa lesz a kérés, de szeretnék pár parfüm tippet kérni.Melyiket lenne érdemes kipróbálni? Szeretnék valami újat, de egy egész parfümériát nem szeretnék végigszaglászni.
Eddigi kedvenc: Lancome Hypnose, Lancome Tresor Midnight Rose-ez kezd elfogyni
Illetve még Bulgari Notte-t használtam,de azt ritkán elég erős illat. Könnyedebb illat: Nina Ricci Nina, ajándékba kaptam, nem rossz de nem ér fel a két fentebb említetthez valami azokhoz hasonló új női illatot keresek.[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
-
Blackmirror
őstag
Sziasztok
Ma elmentem Black Opiumot venni és hazajöttem CH Good Girllel
Tulajdonképp pozitív csalódás ért , a Good girlt sokan lehúzzák, nem is annyira kedvelt illat mint az opium, de nekem jobban tetszik.
Érdekes még, hogy az opiumot tartós illatnak mondják számomra vhogy nem volt az, ezért folytattam a szaglászást és ez lett az eredménye. Ajánlom annak, aki szereti az ilyen illatokat, tartós is.iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
Én mindig szerettem az édes vackokat, trollkodni is szeretek holnap a munkahelyen megfullad mindenki a környezetemben ettől
Nem tehetek róla , nincs ízlésem
Amúgy az egyik Manila Gracen megakadt a szemem, vmi ronda bordó virágos üvegben volt valahogy hívogatott, de mivel nem ismerem nem is hallottam róla ezért ki sem próbáltam. De, majd sort kerültek rá.[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
Te nagyon gonosz vagy
Kipróbáltam a fekete üveges Manila gracet. Nem papíron , a kezemen. Arra mondjuk nem gondoltam hogy manikűröshöz menet épp nem kéne
Szegény majdnem beájult, ez egy nagyon erős és tolakodó illat. Tetszene ha kicsit gyengébb lenne, de ez így nekem sok. Maradok még mindig a Good girlnél. A lila Manila tetszik, kar hogy nem azt fujtam magamra.iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
Te a manikűrön előbb megakadtál, mint a női parfümön?
Tehát ha egy férfi pl good girlt fúj magára az elmegy, de a manikűr már durva?
Nem értem ezt a logikát, de mindegy, amúgy szerintem egy férfi is elmehet maniküröshöz, úgy ahogy fodrászhoz vagy kozmetikushoz is. De ha nem jár ilyen helyekre az se mond számomra semmit valakiről.
Én nő létemre szégyenkezem egyébként,hogy egy-két itteni fórumozóhoz képest milyen kevés illatom van itthon.Szerk.: a másik kezemre az Armani Code cashmeret fújtam, azt nem bántam meg, kellemes, finom és tartós. Nem tudom mire emlékeztet, talán vmelyik lancômera kifújás után.Viszont Manila Grace elnyomta...
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
Ok , így már értelek. Azért írtam hogy trollkodásból mert a Good girl annyira nem egy nappali irodabarát illat.
Nem azért mert férfi vagyok. Amúgy megosztó illat is, valakinek tetszik, valaki szerint meg büdös.
Amúgy jó ötletet adtál, a legnagyobb trollkodás az lenne részemről ha férfi parfümmel fújnám be magam. Ilyenre még soha nem vetemedtemkk83...: hát szerintem soha nem lesz annyi, (jó is lenne )most pl 4-5 van amit használok, amit nem hasznalok azt meg elosztogatom vagy cserélek barátnővel. Az 5-ből kettőt több mint 10 éve vásárolgatom újra meg újra , ritkán van olyan hogy egy új versenyző hosszabb távon marad a polcon.
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
válasz slick-adam #10623 üzenetére
Látod én rendes vagyok, direkt nem linkeltem a kedvenc youtubereteket
“de hogy a vörös dög mondja ki az utolso szot, csak mert kirakja a fel segget” üdv a való világban hányszor van ez így ?
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
válasz sarkanyolo2 #10820 üzenetére
Én csodálkoznék ha tetszene neki a Good girl, de pl a La Vie est Belle igen népszerű a csajoknál.
Érdemes megnézni még a Lancome Tresor Midnight roset, pár üveggel elfújtam én már unom , de jó illat.iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
válasz slick-adam #12243 üzenetére
Vártam már egy ilyen posztot, 1000% biztos voltam benne hogy nem hagyjátok szó nélkül
Autóban legalább van ízlése , parfümökkel kapcsolatban nem mindig értek egyetiPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
válasz Jhonny06 #12245 üzenetére
Persze, ez bennem is visszatetszést keltett.
Mondani szokta hogy ez a parfümösdi drága , támogassatok és vesz egy FerraritAzie: hát ha ilyen helyen valogatnék én sem ezt a típust választanám, de azért jó az is.Szalonban a legjobb helyen volt
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
Ennyit jeremiásról.
Női illatokról nem nagyon szoktatok beszélni ha vmi új van a nap alatt azért szóljatok ám.( ami tavaszra-nyárra megfelelő).
Belefutottam életem eddigi legnagyobb parfüm-marketing ellentmondásába nemrég, úgy hívják hogy Armani Sí Passione. Piros üvegben van, Sí a neve meg az hogy passione. Ezzel csak annyi a baj hogy: semmi köze egyik Sí-hez sem, a piros üveg láttán vmi “dögös” parfümre asszociál az ember, de hát ez egy vidám kis friss illat ebből következik hogy maga a passione elnevezés sem állja meg a helyét. A parfum maga még jó is, tetszik icsak hamar elszáll, nagyon kevés. csalódás. Még hogy passione... még hogy EDP.iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
Na most akkor mindenki mehet dzseremi parfümöt venni
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
válasz slick-adam #12910 üzenetére
Pont ezért dobtam be ezt a gumicsontot, de ezek szerint nem értesültek a nagy hírről.
Ha olyan fantáziadús lesz mint a fragrance armys póló ....[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
válasz slick-adam #13629 üzenetére
Köszi , ma meg is érkezett a kis könyv igaz női mintákat kértem.
Sajnos fel volt bontva, megsérült a sarka a tartónak, de a minták benne vannak plusz mellé 2+3 ajandek minta érkezett... lehet hogy volt benne több is, ki tudja de legalább jó illatú lesz a dpd futár autója ha elpotyogott volna még ( legalább celluxozták volna le.iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
válasz slick-adam #13768 üzenetére
Most hirtelenjében a Watch nevezetűt próbáltam ki, utána kellett volna néznem előtte hogy ez egy téli illat
Nagy hiba volt, fel órát tudtam neki hagyni a csuklómon, mert megyek ebédelni mindjárt és így nem tudok enni.
Nekem a turbó rágó jut eszembe, párom szerint cukorka bolt, nos ennél biztos,hogy kissé összetettebb az illat de sajnos most ezt inkább nem... persze ha lesz időm mindet kipróbálomiPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
Sziasztok!
kb ezer éve jártam erre
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy parfüm adás-vételre milyen fórumot használtok?
Anno vásároltam MFK oud wardrobeot, nagyon szeretem mindegyik illatot, de az Oud és Oud extraitot egyszerűen túl férfiasnak találom és nem merem magamra fújni.
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
válasz kk831228 #28319 üzenetére
Pm- ben írj rám kérlek,amúgy csak eszembe jutott h feleslegesen áll ott pedig nagyon jó illat, az uram a friss légfrissítő izéket szereti, szóval rá nem tudtam rátukmálni. Alig hiányzik belőlük , ellenben az Oud Silk Mood már szinte teljesen elfogyott
Dobj egy ajánlatot ha érdekelKöszönöm Pohár ,mindjárt megnézem visszakeresek
iPhone X@R, iPad Pro
-
-
Blackmirror
őstag
Ezt az emagot nem büntetik meg ezért nagyon ?
Én meg a mikulás vagyok igen
[link][ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
Az a közük hozzá, hogy az ő webshopjukban van.
Amúgy mert kis román cég az emaggal szerződött partner attól még ezt nem kellene megengedni a hatóságoknak szerintem, a magyar cégeket meg vállalkozókat meg rendre büntetik ha már csak egy kicsit is hasonlít a termék az eredetire. Ez meg ugyanolyan
Dirtboy:
A másik h 27-30 ezer forint az nem fillér,se nem penny.Mindegy én ezt most láttam először BF miatt keresgéltem ott, kicsit le is fagytam ezen na.
iPhone X@R, iPad Pro
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest