- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwaren
tag
A feederezést békés halak horgászatára fejlesztették ki. Végül is meg lehet próbálni, én úgy vagyok vele, hogy nincsenek kőbe vésett szabályok mit mire használsz. Én azt a módszert használom ami eredményesebb halfogást eredményez és ha kell akkor több módszer lényegi részét alkalmazom.
Nem lehetetlen, hogy élő kishalnál zavaró lenne, hogy állandóan húzza a spiccet és nem lehetne eldönteni a kapást.Esetleg holnap valaki Isaszeg Park-tói horgászat?
[ Szerkesztve ]
-
MeTaL
tag
Feeder bottal sokan szoktak kishallal horgászni! Első és utolsó sorban süllős pályákon. Szivarolóm, legalul, felette kb. 30-40 centis zászlón pedig egy süllőző horog egy kishallal. Mártogatni és letéve egyaránt... Érdemes, élvezetesebb vele a horgászat, lehet látni a kisebb hozzányúlásokat is. Könnyebb , élvezetesebb a fárasztás is. A válasz igen, csak ésszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest