Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz sasa311 #87813 üzenetére

    Partról ismeretlen helyen le tudod tapogatni ólommal akár 100 méteres távig egy mezei pontyozó fenekező cuccal . Hol van törés, kemény arra nagyon gyors. Pontosan kimérni túlsúlyozott hosszú antennás úszó , azzal 100 méterig nem de 30 méterig kényelmesen meg tudod nézni ha ott van valami érdekesség.

    Csónakból azt szoktam csinálni ha pontosan a törés szélére akarom rakni a harcsázót, lassan csorgok leengedek 30-as monón egy 200 grammos körteólmot csak úgy kézben a zsinór és pontosan mutatja hol kezdődik az iszap. Persze nem az egész vizet végignézem hanem a törésen vagyok csak kellene pontosan a széle. :) Nem vagyok híve ezeknek a radaroknak eleget bámulom a monitort , nem hiányzik még a vízen is.

    Múltkor valamelyik filmben láttam a jövőt csónak több radarral. Mert a csónak végén van a fej akkor már a múltat mutatja kell középre meg előre is, meg ki tudja még hová. :) Kuttyogatásnál. Ha a harcsa megmozdul a kuttyogatóra lesz radar nélkül is jele, ha nincs is kapás, csak a vizet kell akkor figyelni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák