Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz hermanyi #83185 üzenetére

    Ez olcsób mint a horgászat..? Itt is röpködnek fölöttünk ilyen madarak. Vagyis még nem, majd ha jobb idő lesz, szélcsenddel.
    Őszintén megmondom, félek akárkit is idecsábítani Rábai pecára. Én 2004-óta horgászom (újra), azóta is katasztrofális lett a helyzet. Előtte mi volt, nem tudom, vagyis hallom. Akit érdekel, nézze meg a Dőme féle Nicki gát alatt készített pecás filmet, youtube-on. Most elaludna a bot mellett szerintem.
    Ismerőssel beszélgettem tavaly, hozzám képest profi pecás. Haverjaival éven át etettek egy helyet a Rábán. Azt mondja, az etetett helyen nappal mozdítása sincs. Éjszaka tudott pontyokat, márnákat fogni, igaz kapitális példányokat is.
    Előző években tavasztól nappal lement az ember, csinált egy kis etetést, azért egy délután pár szebb hal horogra akadt, darabos keszegek, domolykó, márna, ponty.
    Ugyanígy horgászva végig ülök jobbára egy délutánt, apró keszeg, kis márna, géb....Esetleg, ez jön. Vagy semmi. Valamit nagyon elb..k itt. :((
    Felső részek, Sárvár fele jobbak, de nem megyek el, inkább másik irányba, a Duna fele.
    Aztán idén mi lesz, nem tudom, elkeserítő, hogy márciusban 30gr-os kosár megáll a sodrós részeken, annyi víz van mint nyár végén szokott. :U

Új hozzászólás Aktív témák