Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz sasa311 #72792 üzenetére

    Attól függ mennyire friss. Ha nyáron döglik a kagyló , még a csónakba pakolok már érzem , hogy "kagylószag" is keveredik a többi vízparti illat közé. :) Pedig nincs tele a víz dögökkel , csak itt ott. Ugyanúgy ahogy a döglött halat is sokszor előbb megérzed mint meglátod ha 100 méteres körzetben van valahol. :)

    Csontikat amit boltban veszel fertőtlenítik , átmászatják valami fertőtlenítő poron vagy ilyesmi. Giliszta persze trágyában, földben van ott is lehet gond , de mégse egy bomló "hús". Kagyló amúgy is nagyon könnyen romlik egyik legkönnyebben megromló húsféle. Nagyon kényes étkezésnél is nagy figyelmet igényel friss legyen.

    Mindig van nálam bőr munkáskesztyű ha harcsázni megyek , kiemeléshez, ha nem is készültem kagylós csalizásra az ott van és azt felveszem biztos ami biztos .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák