Új hozzászólás Aktív témák

  • doile911

    csendes újonc

    válasz 4Grider #68880 üzenetére

    Rendben feltétlen megirom az élmény beszámolót, talán képet sem felejtek el lőni.
    Szomorúan hallom, hogy nem csak a Zalaegerszegi Gébárti-tóban van ilyen helyzet, hogy nem lehet halat fogni (normálisat persze).

    OFF: Ma vételeztem egy Carp Zoom gyártmányú mérleget 6500ft-ért, amiben van egy elméletben méteres kis centi. Ezt gyengéden (de tényleg) egy apró pattanást hallottam 50cm után, majd kijött az egész szallag, gyors szétszedés után láttam, hogy biza elpattant a centi vége (laprugónak volt használva) újrabefűzés után szuperált, ámbár egy most vásárolt terméknél nem erre számitottam, majd elgondolkodtam a termék többi funkciójáról.. Kellemesen csalódtam mikor megláttam a nyúlásmérő bélyeges súlymérési megoldást, szinte biztos vagyok benne, hogy ezzel valóban nem lesz gondom, esetleg ha nem vadiúj lesz a jószág kicsit megböködöm oszcilloszkóppal.

    Veletek volt már ilyen hogy vettetek valami hasonló horgászeszközt (akár orsó is vagy bármi) hazavittétek és kvázi valami tönkrement rajta?

    Az a horgász újonc, ahol a 2kg ponty nagy hal, a csuka nem létezik, ha fogtunk valamit aznap (sneci is ér) akkor már nyertünk.

Új hozzászólás Aktív témák