Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz szgzuri #66709 üzenetére

    Köszönöm a linkeket, illetve a válaszod!

    sasa311

    Köszönöm neked is, azt hiszem beszerzek valami hasonlót majd az ajánlottak közül, futólag vettem két párszáz forintosat, majd cserélem rendesre.

    Általános

    Sikerült lejutni ma horgászni, bár sajnos nem túl hosszú időre, a kezdeti problémákat nem számítva körülbelül egy óra jutott horgászni.

    Voltak érdekességek bőven, például, hogy elsőnek szétszedtem az egészet mert rájöttem, hogy az első gyűrűbe nem húztam bele a zsinórt. No persze mikor belehúztam valami nagyon nem úgy működött ahogy kellene, ekkor kezdtem gyanítani, hogy valami nincs rendjén, mint kiderült az első pici gyűrű csak a horog tárolására szolgál.

    Spiccből sem voltam biztos melyiket használjam, így a legerősebb került fel, bár így utólag belegondolva a közepes ideálisabb lett volna. Kosárból ha jól rémlik 30-as kosárral próbálkoztam, 12-es Guru LWG előkötött horoggal, kukoricával és Aqua Garant 2mm-es tavaszi pellet-el.
    Az orsó a rövid idő alatt jól teljesített, nem volt gubanc, csavarodás vagy probléma, a bottal sem volt gond, persze ezeket ilyen rövid idő alatt szinte felesleges értékelnem vagy megítélnem.

    A dobástechnika lesz az amit biztos még jó pár horgászat alkalmával kell majd gyakorolni, egyelőre az sem biztos, hogy az etetőanyag rajta marad a kosáron landoláskor. A legelső dobás sikeresen mögöttem landolt a kis dombon, a hátralendítésnél elfogyott a magabiztosság :DDD

    A fék beállítását illetően is sokat vacilláltam, nem tűnt problémásnak, de nem voltam teljesen biztos benne mikor hogy állítsam, így variálgattam a helyzethez mérten, érzésre.

    A hely, Füzespart, rendkívül pozitív volt számomra, kommunikatívak, el lehet őket érni, segítőkészek, odaérve is kedvesen fogadtak, mindenben segítettek, szóval köszönöm az ajánlást, maximálisan meg vagyok elégedve, biztos visszatérek még. A vízpart is kellemes volt, nem kellett egymás nyakán ülni, kényelmesen el lehetett férni stb.

    Ami a fogást illeti sikerült összehozni ezen a nagyon rövid időn belül egyet, nem a legjobb kép, de nem akartam kiemelni, igyekeztem minél hamarabb visszajuttatni a vízbe, így a súlyt, méretet nem tudom.

    Köszönöm mindenkinek a sok hasznos tanácsot, segítséget, remélhetőleg a közeljövőben eljutok még amennyiben időm és az időjárás is úgy akarja.

    Így, hogy még a rövid idő alatt is sikerült halat fogni számomra abszolút eredményes volt a nap, mindent összevetve.

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák