Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz cool13 #66508 üzenetére

    Ahogy fentebb írták. :)
    Én az akadást annyira nem érzem vészesnek, szerintem még nem is vesztettem szerkót. Egyszer voltam pergetni, akkor műcsalit igen, de hát aki dzsindzsába dobál... A meder tagolt, sok a törés, padka, kisebb-nagyobb gödör és a part mentén is sok a búvóhely, ezért nem teljesen az a kockató-érzés. Lehet és az előbbi miatt kell is keresni a halat, sokszor néhány méteren múlik a fogás, mert bár van benne bőven, de sokszor voltak már ezek horgon, finnyásak. Bölcső minden álláson van, ez nagy pirospont. Az Aqua jól szokott működni, nekem a magos vonal nem nagyon jött be. Szerintem nagy etetést nem érdemes csinálni, inkább kisebb adagokban, de amennyire csak lehet pontosan, én úgy vettem észre ez a hatékonyabb.
    Kockának kocka, de szerintem a kellemesebb fajtából, ha nem is sokat, de azért járogatok, tudom ajánlani. Lehetőleg hétköznap, mert bár még nem voltam, de gyanús, hogy hétvégén heringparty van.

    smokiii1
    Inkább kényelmetlen, mint lehetetlen a nagy szeles úszós peca. Mi sógorral Balcsin másodfoknál, 50-es alapszél mellett keszegeztünk, mondjuk nem volt benne köszönet. :DDD De azért fogtunk. :) Ami ilyenkor fontos - de úgy általánosságban is igaz -, hogy nem szabad félni a nagy úszóktól. 15-20 gramm simán dobható még nagy szélben is. Továbbá a súlyozás. Nagy szélben nagyok az áramlatok is, bátran le kell juttatni azt a horgot, pár grammtól nem fognak megijedni a halak. Amúgy ilyenkor bátrabban is táplálkoznak, én ezt tapasztaltam. :)

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák