Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz KunEmber #60432 üzenetére

    Hajaj. :DDD
    Fél tizenegyig bírtam a szenvedést "röviden" (kb. 20-22 méter), aztán kínomban, meg ha már úgyis össze volt szerelve, tettem egy előkét a 390-es botra, benéztem vele úgy 35 méterre... ... és láss csodát, kapás! Formakeszeg. No menjünk csak vissza. Megint! Hülyét kapok. :DDD Bő egy órán át tartott a tűzijáték, sorra jöttek a 20-40 dekás dévérek, plusz egy karika is beköszönt. Dél körül újra síri csend, el is jöttem (bent voltam még vagy 20-25 percet egy szem csemegével, de nem adott halat, pedig először azt hittem bajszos csapat állt oda, és ők zavarták el a kisebbeket).
    No szóval vegyes a kép. :) Egyrészt azt a szenvedést el tudnám felejteni az elején... Másrészt egy erős órácska erejéig megmutatta a víz, mit is tud. Az pedig nagyon tetszett. :) Hogy miért pont ott, miért pont akkor indultak meg, rejtély. Rá kellett volna próbálnom akkor a rövid etetésre, de annyira jól ment bent, sajnáltam otthagyni. :B
    No mindenesetre élveztem, a víz gyönyörű, a halak is szépek, remélem jövőre sikerül kiváltani a versenyzőit, és akkor sűrűbben járhatok ide is (nem szoktam az árakat nézni egy pecán, de ez a 3300-as napijegy kb. rablás; teszem azt ha ennyi pénzért van infrastruktúra meg egyebek akkor azt mondom oké, de nem, ez így csak nagy lenyúlás).


    Szerk.: mindkét bot telibe fonott, kis erőgumi, 70 centis előke (12-es, horog is 12-es). Csali nagyrészt giliszta, kisebb részt gumiszúnyog.
    Az elején szenvedtem a fonott miatt, elszoktam tőle, az első halat sajnos piercingeltem...

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák