Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    Ma megjött a rendelésem, még nem tudtam élesben kipróbálni, de elég jók az első benyomások.
    Ez a nevis method carp feeder baromi jó cuccnak tűnik. Ha nem lenne rajta a nevis felirat és nem tudnám az árát, simán azt hinném, hogy 30-40 ezer forint környéki bot, pedig csak 19k volt.
    Medium heavy, de egyáltalán nem merev fos. A vége nagyon szépen taknyol, a közepétől kezd el felkeményedni, de még ott is hajlik rendesen. Hasonló elképzeléseim voltak az új bottal kapcsolatban, egyelőre úgy tűnik pont sikerült vakon belenyúlnom egy ilyen botba. A hétvégén majd kiderül hogyan viselkedik élesben. Bőven lehet vele keszegezni (is), light és medium spicc járt hozzá.
    Másik meglepetés a 40-es okuma custom black. Sokkal de sokkal rosszabb orsóra számítottam, kicsit bántam is, hogy nem valami drágább cuccot vettem inkább. Jó a futása, zsinórt szépen rakja, könnyű. 200 méter 0.22-est elnyelt a feeder dob (járt hozzá egy mélyebb alu dob is) (16k)
    Ami viszont csalódás az a carpzoomos merev dupla bottartó táska (10k). Nem lenne vele semmi gond, de a zipzárra bellülről semmi védelmet nem tettek, így szétfogja karistolni a botot, meg az orsót. Valamit ki kell találnom rá, mert így nem lesz jó. Az biztos, hogy maszekolok rá kívülre egy spicctartó fakkot.
    Összességében nagyon elégedett vagyok. Vettem még haldorádós gumi csontit, a halak már unják a berkley szúnyogot, illetve teszek egy próbát walternak az olcsó 2 kilós methodkajájával is.

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák