Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz twine #52635 üzenetére

    Zátonyok vannak felétek? Ha igen akkor ne keresd tovább a gödröket. :) Mert egy "normális" zátony tele van gödrökkel. Ne foglalkozz zátonyon a vízmélységgel a gödrökben lesz jó víz akármilyen a vízállás. Napközben letapogatni az egész zátonyt fűzött hallal, twisterrel , gumihallal. Naplemente, éjszaka, napfelkelte wobblerezni . Ilyenkor nem kell mélyretörő wobbler, felszíni és ha nincs nagy sodrás akkor kétrészes .

    Ha pedig meg tudod dobni a zátony meder felőli részét is az szuper hely. Partról azt általában nem lehet rendesen meghorgászni csak csónakból. De a zátony teteje ezekkel a kimosott gödrökkel partról jól horgászható. Ne lepődj meg ha egy komoly süllő kapja el fényes nappal. De akkor se ha egy veterán balin Azok is szeretnek ott vadászni. Este meg harcsa is szeret ott vadászni. Nappal inkább a zátony mederesésében de azt partról nem tudod meghorgászni rendesen.

    Ha napközbeni helyén keresed a süllőt műcsalival a legjobb a gumihal vsz. Olcsó ha beszakadsz egy wobblerhez képest és sokkal könnyebb fele fenéken pecázni.

    Aztán kompkikötő pl. süllőre Ilyen tájban ősszel lemész este mi halat lehet ilyen helyeken fogni. Akár bent az öböl csendes vizén is tele van küsszel még télen is sokszor. Mély víz van a komp miatt eleve.
    Este legalábbis itt felénk ilyenkor ősszel a madár se jár arra. Hamar sötétedik 2-3 óra alatt meg lehet horgászni és még mindig csak kora este van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák