Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Grincs

    veterán

    Sziasztok,
    Voltunk ma horgászni az egyik barátommal. Itt helyben Bicskén. Reggel 6 tól 15 : 30 ig kb. 1 sport jeggyel 200 ft a barátom én meg rendes napijeggyel 3800 Ft. Fogtunk 7 pontyot 1 amurt és 7 óriás kárászt. Mindegyik két tenyérnyi hosszú volt. 3 kilós pontyok voltak. Az elhozott mennyiség 11 kiló volt. 1 amúr 1 ponty és 7 karesz. Az amúrt én fogtam 4,30 kg. Reggel fél 10 kor akasztottam meg fenéken, éppen ezerrel afrikai harcsáztam sajtos frankfurti visrlivel és házi füstölt sonkával. Ezt vette föl az amúr is. Annyira ledöbbentem mert nem erre számítottam. Kb ezerből 1 van iylen szerintem. Nagy véletlen.
    Kicsit húzogatta majd elindult hirtelen fölfelé koppanásig hangjelzésig. Durr neki. Jött kifelé azt hittem nagy afrikai hari. Aztán amikor szákolta meg a barátom azt mondja hogy ez egy amúr.... 360 as feeder bot 25 ös zsineg 6 os horog. Hát ez az én sztorim. A tavon mindenki odajott mert nem hitték el hogy ekkora amúrt fogtunk és hogy mivel :DDD Különben lepipáltunk ma mindenkit.Úgy jöttek oda halat kunyerálni mert nem nagyon ment a tó végén a kis vízben a hal.

    Pontyok és a kárászok, pelletre mentek. Ananászos és poliposra, de felvették a májasat is, meg az amúrnak való zöld kukoricát.
    1
    2

    [ Szerkesztve ]

     /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

Új hozzászólás Aktív témák