Legfrissebb anyagok
- Gigantikus chipgyárat vihet az Egyesült Arab Emírségekbe a TSMC és a Samsung
- Öt Starship után embereket küldene a Marsra Musk és a SpaceX
- Óriási trösztellenes botrány lenne, ha a Qualcomm megvenné az Intelt
- AI segítségével csábítanák el a nagy cégek szakembereit
- Gondoskodik róla az EU, hogy az Apple felnyissa a rendszereit
IT café témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Spotify
- ASUS routerek
- Óriási trösztellenes botrány lenne, ha a Qualcomm megvenné az Intelt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Gigantikus chipgyárat vihet az Egyesült Arab Emírségekbe a TSMC és a Samsung
- Gondoskodik róla az EU, hogy az Apple felnyissa a rendszereit
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
IT café
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Az rozsda folt "pötty" nem vészes, talán még a szték is finomabb lesz úgy
Vegyél a barkácsboltban egy hagyományos [réz drótkefét] meg egy [spaklit] a nagyját lekaparod utána átkeféled, mosni nem kell, majd csak sütés előtt mosd le kézzel ha szükséges Én is így csinálom évek óta, az öntvényt rácsot nem szükséges olajozni a rozsdamentes rácsot szoktam meleg ultrás vizel átmosni. A spakli jó lesz még a kihűlt olajjal átitatott faszenet kikaparni, bár én a vaslapos sütésnél széles spaklival forgatom a húst szalonnát és a tojást[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új prémium hirdetések
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen