Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz pvt.peter #98913 üzenetére

    Ja lehet mondjuk, hogy bakancs fronton is csinálnak jót, haveri körben már nem tudom mik voltak, talán sh100 vagy valami hasonló, trek 500 és valamilyen arpenaz... igaz az áruk sem egy szintű az enyémekkel, egy drágább quechua is csak fele annyiba kerül, mint mondjuk egy normálisabb hanwag, olcsó quechuát meg 15db-ot is lehetne venni az utóbbi árából :DDD . De ez a minőségen is látszik, már amikor kézbeveszed is, egy vibram talpas téli hanwagban lehet több anyag van, mint 15 quechuában :DDD . Az is igaz, hogy ami nagy név és drága, az sem biztos, hogy jó, pl. tavaly vettem egy lowa bakancsot, aminek a talpa is saját márkás és meg is szívtam, mert a sarka már szétment... :N . A felső része az masszív, szal ha ezután lowát veszek, az vibram talpas lesz, abban még nem csalódtam.
    Szal én azt mondom, hogy ha télen, hóban-latyakban is túrázik az ember hegyen, erdőben napi szinten, akkor a bakancs olyan dolog, amin nem érdemes spórolni, oda egyszerűen muszáj a jó talp és sok jó minőségű anyag, ami mindenképp drága lesz... de cserébe egy igazán jó vízálló bakancs 10 évig is kiszolgálhat és ha rendesen ápolva van, akkor soha nem ázik szét.
    Persze ez csak az én véleményem, ha más dekás bakancsal is elégedett, hát annak örvendjen, legalább nem kell 60-100k-t kiadni érte ;) . No meg az sem mindegy, hogy milyen körülmények között használod, nyilván városban egy hegyi hanwag durván túlzás, olyan mintha fat bike-al járnál a sarki boltig, oda egy olcsóbb-egyszerűbb cucc is megfelel :D

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák