Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz pvt.peter #98907 üzenetére

    Sajnos az nem fog menni, hogy legyen nagyon olcsó, de minőségi is. 2000 ért olyan kesztyűt kapsz amiben gyerekként lementél hógolyózni, és 10 perc múlva már csavartad ki a vizet a kesztyűből. :)
    Persze ha nincs különösebb elvárásod, el lehet vele lenni. Viszont ami technikai anyag, kifejezetten bringázáshoz tervezett, hogy jó fogást is biztosítson. Az tizen ezer.
    Endura, Ziener stb.

    Ha fontosak az ízületeid, akkor mindenképpen van értelme a minőségi téli ruházatnak. A térdmelegítő az egyik leg fontosabb. Ezt viszonylag olcsón megúszhatod, pár ezerért, neoprén térdmelegítőként kell keresni motorosboltban.
    Viszont ez hosszútávon nem lesz kényelmes. És le is csúszhat. De amíg a helyén van a funkcióját ellátja. Az igazán jó megoldás a minőségi téli bringás nadrág, akkor nem kell a térdmelegítő, mivel a nadrág anyaga már kellő védelmet nyújt, maximum egy sí aláöltöző ha tényleg brutál hideg van. Csak az a baj, hogy egy ilyen nadrág 40 ezer körül kezdődik.
    Alpinbike-ban tudsz nézelődni, vagy bringaland. De akkor olcsó nem lesz, vagy decathlon, akkor lehet olcsó, de a minőség már kérdéses.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák