Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    (#94244) Hasaggymeg: Mult héten hasonló cipőben jártam, mondjuk szerencsésebben megúsztam mert nekem a fejbúbomat csípte meg, pár óráig fájt, jegeltem, aztán estére enyhült, másnapra pedig szerencsére elmúlt. De olvastam róla hogy mindenkinek másképp reagál rá a szervezete, remélem te is hamar túl leszel rajta.
    A darázs v méh csípésre jó a nyers gyümölcs leve, itt én bármit raktam rá nem reagált, szóval nem véletlen hogy mindenki fél ezekétől a dagad repülő terroristáktól (mellesleg minden emlősből ki tudja húzni a fullánkját, és akár többször is megcsíphet, szóval csak óvatosan!)

    jjeahh Nekem is s twooc van, és működni működik, de rendkvül zavaró, a váltásnák, sokszor hozzáért a kezem ilyekor elmozdul a teteje, és nem cseng olyan szépen. Persze a városi bringámon van, azon elég öreges a váltó stb, de akkor is mecerás. Viszont szép, és amire kell használható, szóval ajánlott.
    A kisebb verziót 22mm szabad csak venni, a nagyobbak szép színekben vannak, de az egy baromság hogy a pipa mellé rakd, máshova nem megy fel, sosem esik kézre.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák