Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz kovacs.adam9 #60932 üzenetére

    A giga váltót meglepődnék ha el lehetne adni, botrányosan néz ki a kép alapján, meg az a szét tágulsz szétcseszett fül az még dob rajta. 1000-1500 ft nál többet nem mernék érte kérni. Zsír új shimano tz50 et lehet venni a neten 3490 ért.

    A monte grappa nyeregből megint nem sok látszik, nem adja el magát a képpel, hogy ez szinte új, újonnan 4500 ft, esélytelen 4 ért eladni, ha meg akarnék tőle szabadulni felraknám 2500 ba max.

    A kormány meg a váltókar. A váltókarnak hiányzik a kijelzője? Így már a felét sem éri ha csak a balost nézzük, kormányt lehet venni 1500 ért a merevítő nem dob rajta. 3*7 es altus párt lehet kapni 10 ezerért, de vannak olcsóbbak is 7-8 ezerért, zsír újban. Ergo azoknál számolod a felét, 4-5 ezer, plusz sérült, úgy már csak 3-4 ezer, meg a kormány ér egy ezrest, 5 ért max elmegy.
    Kép, leírás, szintén nem adja el.

    Első kerékből nem látunk semmit csak hogy mocskos mint az állat, meg se nézik. Nem tudom milyen shimano agy, hogy fut, be van -e rágódva, nem látszik a felni mennyire van elfékezve, tulajdonképpen fogalmunk nincs mi ez. Rozsdamentes-e a küllő? Ha leganyézva, kicsit megpolírozva az agyat lenne róla pár jó kép, akkor ennyiért el lehetne adni, sőt ha jó a felni meg a gumi, akkor lehet még 4500 ért is, de így nem tudom mi fog rá írni.

    Hátsó kerék ugyan ez a téma, nem látszik mennyire kopott a sor stb. Alapvetően ha tényleg hibátlan az is többet ér egy kicsivel.

    Shimano fék annyiért oké, kár hogy oxidáltak a csavarok, rozsdás.

    Ballistic teló.. na az jó kérdés, 15 ért veszel új 26 os 1 1/8 ados villát. Ha meg akarnék tőle szabadulni 4500-5500 al többért nem próbálkoznék.

    A vázat is le kéne takarítani, jobb kép, stb. Ezzel lehetne ennyiért próbálkozni.

    5500 ért csodás szép új stucnikat lehet kapni, ráadásul ez hegesztett, nehéz is, anodizációt is megsütötte a nap. 2 ezret max mernék érte kérni, de lehet annyit sem.

    Na hát kb ezekkel lehet számolni, ha a neten beírja a keresőbe és netán talán kiadja, csak akkor fogja megvenni ha jó vételnek néz ki, szépen néznek ki a termékek, és jóval olcsóbb mint a boltban, megéri neki a fáradtság hogy írjon, szórakozzon az átvétellel, csomag, posta stb, minthogy bemenne a boltba és számlával kézhez kapná az új garanciális cuccot.
    Mi kb ennyiért tudjuk a használt cuccokat a szervizben kiárusítani, de azokat is úgy, hogy alkatrész mosóban ki van mosva, ki van suvickolva, be van állítva, fel van újítva az agy, megígéred neki hogy nem fog szétesni stb... és ha szétesne vagy bármi történne, akkor jön az egyezkedés, és általában akkor bukóba ingyen megcsinálom neki, tehát ott megint elbukhatod az egészt sztorit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák