Új hozzászólás Aktív témák

  • Daniel Alves

    őstag

    válasz imyourfriend #58340 üzenetére

    Engedje meg, hogy mielőtt leírom a szolgáltatás árát, pár mondatban ismertessem a folyamat menetét.
    Ahhoz, hogy személyre szabott legyen a beállítás, egy alapos fizikális vizsgálatot kell végeznünk, ami magába foglalja a medence ülőcsont távolság mérését (nyereg mérete miatt), a talpboltozat analizálását, az izületek vizsgálatát, izmok tesztelését, a végtaghossz mérését. Ugyanis, ha bárhol elváltozás van, az jelentősen befolyásolja a beállítást, illetve korrigálni tudjuk az elváltozásokat. Ez után kerül be a kerékpár a görgőbe és bringázás közben pontosan (szögmérőt, vízmértéket stb. használva) állítjuk a nyereg, kormány helyzetét.
    Ez után következik a mozgás elemzés és a szükséges korrekció.
    A folyamat kb. 1,5-2 órát vesz igénybe, így első ránézésre soknak tűnhet, de az eredmény megéri a fáradtságot. Az országban jelenleg 3 helyen érhető el ez a szolgáltatás. Mi jelenleg 45 mérésnél tartunk és abszolút pozitív visszajelzésekkel dolgozunk.
    Ha bármilyen panasza (derék-, nyak-, térd fájdalom, láb-, kéz zsibbadás, kényelmetlen ülés pozíció, gyakori izomgörcs..) van, a pontos beállítás sokat tud segíteni.
    A szolgáltatás ára 25.000 Ft.
    Amennyiben szeretne még többet tudni a technikáról, szívesen válaszolok, most még egy kicsit vissza is fogtam magam. smile hangulatjel
    A beállítást én végzem, foglalkozásomat tekintve gyógytornász, ill. spinracing edző vagyok. A Stúdió a Kuszi Kerékpár szaküzlet részeként működik így a megfelelő szakmai hátteret a kollégáim biztosítják. A boltban ( www.kuszikerekpar.hu ) a Specialized kerékpárok, alkatrészek elérhetőek.

    Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com

Új hozzászólás Aktív témák