Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz HEAHEA #54035 üzenetére

    Érdemes utána nézni egyéb üzletekben, szoktak lenni tesztbringák, lehet van valahol cyclocross is. Bár az igaz, hogy ez a tesztnap egy kiváló alkalom. Ha rajtam múlna én inkább tavaszra vagy nyár elejére tenném, nem szeptemberre, de valószínűleg azért van ez így, mert szeptemberre már tudnak szerezni a jövő évi modellekből is. Mondjuk szerintem a legtöbb embert az sem zavarná, ha "csak" az aktuális év csúcs modelljeit próbálhatja ki. :)

    dbala: A cyclocross sajnos nem olcsó mulatság. Egyébként én ezt a kategóriát nem igazán értem, bár elhiszem, hogy megvan a létjogosultsága, nyilván sok rajongója van ennek a kategóriának, ezért is gyártják. Viszont azt nem értem, hogy miért jó egy koskormányos bringával terepen közlekedni? Akkor már inkább egy könnyű, merev 29"-es monti, vékonyabb külsővel. Ott kényelmesebb a testtartás, biztonságosabb az irányítás is. Bár a cyclocross nyilván gyorsabb tud lenni. Nekem eszembe nem jutna ilyet venni, de nem vagyunk egyformák. :) Vázakat valóban nehéz szerezni, manapság a legtöbb gyártó komplett bringában gondolkodik.

    Egyébként itt a videón látható, hogy ugyan úgy viselkedik az elektromos monti is terepen mint a hagyományos, azzal a kivétellel, hogy gyorsabban megy felfelé: Haibike Nduro E-bike

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák