Új hozzászólás Aktív témák

  • rétisün

    veterán

    valaki kérte régebben, hogy majd írjam meg a fejleményeket a balesettel kapcsolatos, biztosítós kárrendezéssel kapcsolatban. szóval:

    9-én történt a baleset, nem hívtunk rendőrt, a srác aki elütött, esküdözött, hogy minden kárt megtérít. én se akartam 'ügyet csinálni' belőle, illetve arra gondoltam, ha nem akar fizetni, még mindig célozhatok rá, hogy ebben az esetben utólag is feljelenthetem.
    mivel 8 napon túl gyógyuló sérüléseim voltak (jó pár horzsolás, illetve sikerült magam 'felakasztani' a hajtómű lánctányérjára) a kórházból kihívták a rendőröket, így aztán 'ügy lett belőle'.

    következő hét péntekén (14-én) elsántikáltam a bicajjal a szervízbe, nézzük át, gondoltam a szervízes észrevesz olyant is, amit én nem...két kerék kuka, bandázs cserés, szervízes szerint ez olyan 80k.

    írtam e-mailt a srácnak, mi legyen, elintézzük egymás között? fizessen a biztosító, ha már egyszer be kellett jelenteni, meg egyébként ia azért fizet kötelezőt, találkozzunk valahol a papírok miatt. erre múlt szombaton került sor. naná, hogy olyan biztosítónál van a kötelezője, aminek itt zalaegerszegen (megyeszékhely, mi?) nincs fiókja, az mkb-nek itt csak bankfiókja van.

    ez csak akkor derült ki, amikor délután beballagtam hozzájuk érdeklődni, hogy is zajlik egy ilyen kárrendezés. mindenesetre ettől függetlenül amit tudtak, segítettek, elfaxolták a kárbejelentő-lapot pestre, a központba, aztán majd felveszik velem a kapcsolatot, és kijön valami kárszakértő(!), megnézi a bicajt.

    itt tart most a történet.

    más: van a mavicnak hivatalos forgalmazója itthon?

    [ Szerkesztve ]

    war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

Új hozzászólás Aktív témák