Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Vasinger! #31793 üzenetére

    Azért van már választék a 29"-es alkatrészekben is bőven. Az tény, hogy 26"-os nagyon sokáig volt uralkodó a mtb piacon, így nyilván még sok időnek kell eltelnie mire ezek az alkatrészek kikopnak, de a folyamat elkezdődött. Mint ahogy zoli03 is írta, már csak főként az alsóbb szegmensbe vannak 26"-os gépek.
    Elvileg 175 centitől már okés a 29" , persze alacsonyabb emberek is szoktak használni 29"-et, nagyon kis termetű embernek én sem ajánlanám, de egy átlagos magasság mellett elmondható, hogy stabilabb, biztonságosabb egy kezdő kezében mint egy 26".
    Egyébként nem akarom én leszólni a 26"-ot, remek bringák épültek arra a kerékméretre, de most a fejlesztések más irányba mennek.

    Because: Természetesen igen, a kerékpáriparban sem a legdrágább carbon gépek hozzák a bevételek legnagyobb részét hanem az olcsóbb modellek. Viszont itt érdemes Magyarországtól elvonatkoztatni, külföldön rengeteg AM/Enduro monti fogy, szerintem ez most az egyik húzóága a mtb iparnak. Persze nem Magyarországon, mivel a belépő kategória 500-600 ezer. Ez magyar pénztárcával mérve nagyon sok, gazdagabb országokban nem akkora érvágás.

Új hozzászólás Aktív témák