Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Köszi srácok!
    A teszt karcos lesz (vidék, + egy isminek sincs).
    B terv egy olcsó dörzsis mágnesfékes görgő tényleg vész esetére, mert rühellek bent futni/tekerni. Amíg szemereg, inkább kimegyek, szél meg sötét nem izgat.

    Igen, a 6%ot néztem hogy karcsúnak tűnik, ennek minimum duplája a legtöbb körömben benne, de ez ár függvénye is mennyire akarom reálisan.
    Illetve a plussz pakolás/cucc/rákészülés igénye a másik szempont, nincsenek óráim erre, kislányom fél órás futás alatt is kijön néha 6-8x hozzám :DDD .
    Futópadhoz elpakolni, rákészülni 8-9p, még nem tudom a görgőnél hogy tudom kivitelezni (bringa fészerben, bevinni a garázsba, kerék ki, helyet csinálni, telót meg ventit felapplikálni valahova - asszony szerint tekerjek a teraszon, lesz hűtés, szél, több a hely :DDD ).

    Szal A verzió egy DD meg egy előfizu (használtan lenne főként jó találni valamit 50-60 körül) és ezek szerint a görgő rákakad a Garmint Instinctemre, meglesznek a virtuális szintek, stb. Ehhez keresek típust/típusokat amit már megéri megvenni, de nem is akarom szórni feleslegesen a kesst.

    B meg egy sima görgő+yt, aztán kézzel húzom mint anno a szobabringán.

    Tin: Igen, azért is gondoltam először hogy a 30/32 jobban esne, nekem jól jött a 30/34 a 34/34 helyett (most megnézve 15-16% grade van a meredekebb részeken). De ha így is megy, patent.

    Szezonra nem az AS-t venném hanem a simát (kivéve ha 35mm miatt más nem jöhet szóba).
    Pont azért is szeretem a GP5000et, mert télen, hideg, nyirkos körülmények között is egész jó - nyilván még jobb lehet az AS - nyárin meg a legjobb amit próbáltam.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák