Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Dark Archon #257938 üzenetére

    Mellettem húzott már el kb fél méterrel szemből érkező nagy fekete autót előző nagy fekete autó. Nem szeretném még egyszer átélni a dolgot, pedig kb 3 sávnyi széles 2 sávos út volt, és másztam épp, tehát valszeg közelebb voltam a 20-hoz, mint a 30-hoz. Nem szeretem érzésre tippelni a többi közlekedő sebességét, de ugye nálunk 100 kmph a megengedett legnagyobb sebesség, és az az érzésem, hogy az előzött is kihasználta ezt azon a sok km-nyi, lejtős, hosszú, egyenes szakaszon. Én meg kicsit befostam. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy látott-e jönni (akkor még nem volt első villogóm, ez volt az egyik kiváltó ok, amiért ragaszkodom hozzá azóta is), és szerencséje volt, vagy ‘direkt így akarta’, ha kettőnk közül az egyik benézi a dolgot, akkor kb így lebontom az autó elejét, de nemigen maradnak utánam összeszedhető testrészek.

    A képek, meg a sztori alapján amúgy az a gyanúm, hogy volt ott a kanyarlevágás mellett gyorshajtás is, csak az a kérdésem ilyenkor, hogy a fasznak nem egy bálagyűjtő traktorral találkoznak az ilyenek… :(

    Amúgy meg ez az egyik oka annak, hogy jobban szeretek mászni, mint ereszkedni, eleve roppant gyáva (értsd: defenzív) vagyok a biciklin, nagyobb sebességeknél meg pláne. De amikor szemből érkezik valami olyan tempóval, amire fel sem tudsz készülni, akkor mégis mi a teendő? Arra nincs idő, hogy félrerántsd a kormányt. Ilyet (ti.: miért nem ment inkább árokba, mint hogy ütközzön?) csak az kérdez, aki még nem volt hasonló helyzetben.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák