Új hozzászólás Aktív témák

  • Tasunkó

    senior tag

    válasz krisz4b70 #254954 üzenetére

    Nemrég vettem , [Velo] az aliról. Csak egy tipp megfontolásra. 400km-t ha mentem vele, még. Mtb földút aszfalt(hasikerül) használom. Valamelyik Selle Royal klónnak néz ki. Hogy a méreteit érzékeltessem, ránézésre nem látszik széles ülésnek. Az alin a többi eladónál 30 euró, de a fentinél bekockáztattam, és rendben volt. Ennél kb. 20 km után kezd eszembe jutni az ülés, a gyárinál ez 5 km-volt. A gyárin 20 után már állva gurultam a lejtőről, ennél végig elfogadható. 50-60 km-t szoktam.
    Van ennek a Velonak szélesebb is, keskenyebb is. Tartottam tőle hogy puha lesz, de különös mert tud puha lenni, meg támasztani is képes. A régin a puha felület 1-2 centije rögvest besüppedt, és a többi része bátran nekem jött és széttört az egész úton.
    Egyébként az ülőcsont-távolságodra vannak videók hogy kell megmérni(de nem érdemes kicentizni , mert az ülések széle íves, meg le is hajlik valamelyest ), az nyújthat támpontot, illetve hogy kemény ülést szeretnél, vagy puhát, közepeset. Ez inkább jó helyen soft és ahol merevnek kell lenni ott közepes felé megy.

    [ Szerkesztve ]

    Kérek egy számot a jútútú

Új hozzászólás Aktív témák