Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz zsocy #247063 üzenetére

    Ja, de az 575 az magyar nem? Én magyart nem veszek, elvből. Meg kínait se. :)

    Egyébként ez a Castelli igaz, hogy top szint, de itthon nagyon túl van reprezentálva. Mert olvasgattam a témában, és a Rapha, MAAP, Santini is ott van elvileg mellette minőségben. Szóval én ilyen értelemben értem, hogy fura az, hogy mindenkin Castelli van. Viszont ez biztos, hogy azért van, mert a Castelli az elérhető itthon.

    Nagyon szeretem én a Cube-omat! Nem azért írtam. Meg tudom, hogy hol a helyem, mire volt pénzem. :) Csak a Pinarello az nekem kicsit egzotikum. Nem irigykedek, csak elismerően csettintek, ha valakinek az van. Nekem a Wilier annyira nem is, még ha az új, Astana-s bringájuk eszméletlenül is néz ki: [link] Ha nem lenne határ, nem is tudom melyik márkát választanám, komolyan. Annyi gyönyörű gép van.

    Egyébként ez a márka is szimpatikus nekem: [link] Visszafogott, stílusos. Például érdekes ez a fluoreszkáló minta is: [link] és ez: [link]

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák