Új hozzászólás Aktív témák

  • varsam

    őstag

    válasz MPowerPH #222613 üzenetére

    Nekem is ez a felállás van, elől DHR II, hátul Dissector, mindkettő 2.4 3C maxterra. Nagyon stabil, nem csúsztam még meg velük egyszer sem, jól fognak kanyarban, féktávon is. Ami mászásnál érezhető difi, az inkább guminyomás. Felfelé 2.2-2.5 körülre nyomom, lefelé 1.6-1.8 kb. Persze ha több kört megyek, akkor már alacsonyabb nyomáson használom, nem vészes, de aszfalton azért kicsit érezhető.
    Korábban Speci Eliminator volt hátul, tapadással ott sem volt baj, de az Gravity casing volt, 1300grammal. Ahhoz képet a 950 grammos Dissectort érezni, hogy felfelé jobban megy, könnyebben indul meg.

    Ma reggel korábban keltem, 6kor, szuper jó idő volt, mondom 9ig megyek egy jó kis kört, hát erre nem lapos hátsó kerék fogadott :( A szelepnál elengedte a levegőt, nem is tömített vissza hiába forgattam, csinálhattam előről az egész tubeless macerát, tisztítással, újraszalagozással mindennel. Jó fél óra elment vele, mire elindultam... Egy hónapja kb az első kerék adta meg magát ugyanígy... Valami nem okés, kilazulnak a szelepek a helyükről... Tegnap este fújtam rá, valószínüleg akkor lazult ki.
    Szelepből kinek melyik vált be, ki mit használ?

    Holnaptól lent leszek Orfűn vasárnapig, esetleg tudnál mondani pár trailt amit ilyen reggeli max 2 órás körön be lehet járni? Mondjuk ha felmászok Tubesre, onnan vissza le Orfűre merre érdemes menni? Brutál meleget mondanak, úgyhogy ha el is megyek, akkor az ilyen reggel 8-tól 10ig lesz max.

Új hozzászólás Aktív témák