Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz Runner_fxr #19913 üzenetére

    akkor véleményezd ilyen szinten, ha te használtad. közel sem ilyen rossz a royal váz. igen, dögnehéz. villával együtt ~3,6kg. rugalmas is eléggé, de egyáltalán nem zavaróan. 90kg-val hajtom, elhiheted, hogy oda tudok lépni a 46-16nak. nincs vele baj, ilyen fék-problémám soha nem volt. a varratok nem a legszebbek, de nem kritikán aluliak, és minekutána anno 24 ezerért vettem a váz+villa+k.csapágy+monoblokk+stucni+ny.bilincs kombót, baromira nem mondhatja rá senki, hogy nem éri meg az árát. és két év alatt annyit adtam neki, hogy már én szégyellem néha(és már vagy 100x leírtam), és szó nélkül hősiesen viseli. a royal 4* meg egy másik univerzum, már nem azért.

    természetesen a hibáit nem tudom megcáfolni, nem is akarom, nem is kell. a hype egy dolog, a túlárazás főleg alkatrész szinten nevetséges, az brutál, de a váz nem vészes. az árát bőven megéri(legalábbis a régi szett, az újból ugye már kihagyják a körítést). nem szeretem ezt az egyre inkább divatbajövő csepelfikázást, mert nem fair.

    maummamut:

    a mostani 4* még nagyon új, nincs vele tapasztalat. azért egy colossi mégiscsak colossi. bár az adott típust nem ismerem, valószínűleg azt választanám.

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák