Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz jjeahh #162015 üzenetére

    Fecskendőt? Szivacs kiszedő bizbazt? Fecskendő nem tudom mihez kell, hacsak nem az olaj kiméréséhez. Én nem használtam, csak simán beleöntöttem amennyi kell. Persze fecskendővel könnyebb benyomni az alsó csavarfuraton a telószárba. Máshova meg könnyű beönteni.

    A kiszedő bizbasz meg nem létszükséglet. Kézzel is ki tudod szedni a szivacsot. Ilyen kampós bizbasz nekem rugóstagnál jött volna jól. Azokat a szimmeringeket nem volt könnyű kiszednem és félő, hogy egy csavarhuzó megsérti a felületet.

    Olaj és zsír benne van a kézikönyvben. Az enyémhez 5 wt (fél literes kiszerelésben, ez legalább két nagyszervizre elég) és 15 wt telóolaj kellett (ebből nem kell sok, csak beáztatni a szivacsokat és rakni egy keveset a telószárba a becsúszó és a persely kenésére. Mindegy milyen márka, ugyanaz a feladata mindegyiknek. Én Fusch-t vettem, az a gépolajok között nevesnek számít. Valamint Sram Butter-t vettem a zsíros részekhez (RS telókhoz ez a gyári zsír). Nem kell sok, egy 30 grammos kis tégely sok szervizre elég.

    Félni nem nagyon kell tőle, azért nem hímestojás. Ne karcold meg a felületeket és nem lesz baj! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák