Új hozzászólás Aktív témák

  • ggeleven

    őstag

    válasz Wmwinters01 #161900 üzenetére

    Nekem a ráhajtós fedélben van egy Samsung A8, a zsebben pedig egy Samsung EB-P3020 (71 x 147.5 x 11.3 mm), Xiaomi Note 10, pár db zsepi, kp, személyi, Abus lakatkulcs, lakáskulcs és beléptetőcsipogó. A vízhatlanságát még nem próbáltam sosem. Ha nagyon kíváncsi vagy, akkor teszek bele pl zsepit és leöntöm pár liter vízzel. :DDD
    Próbáld ki nyugodtan amúgy, max eladod valakinek itt a topicban vagy valami aprós oldalon.

    (#161902) Somatom
    Nálam folyamatosan be van kapcsolva a Samu kijelzője (Cyclemeter fut), ami simán van 3-4-5 óra is és nem sütőtte még meg magát. Nyáron sem a 30+ fokban. Mondjuk nem engedem neki, hogy maxra feltolja a fényerőt.

    (#161910) Somatom
    Nálam folyamatosan megy a Cyclemeter képernyőn lévő térképpel (útvonal betöltve és "némán" navigál, tehát figyelni kell, ha ismeretlen helyen járok, pl Kispest-15. ker első alkalommal előre megrajzolt útvonallal), indulás óta eltelt idővel, eddig megtett távolsággal, aktuális sebességgel és aktuális idővel. Személy szerint nagyon gyakran nézem, mert van rá igényem és kapacitásom is. Gyorsabban és könnyebben látom az infókat rajta, mint pl az órámon. Motoron persze más a szitu, ott nem nézegetném az tuti.

    [ Szerkesztve ]

    Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák