Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz Zsohi #157402 üzenetére

    Köszi, ez megvolt még az előző kerékvásárlásom előtt :)
    komment szekció: " Well, I tried the blind test but I crashed in the first corner cause I couldn't see a thing..." :DD
    Az a baj, hogy nem oszlatta el a kételyeimet, nálam most a 30 és a 35 széles ugyanannyiba is kerül, és mindössze (?!?!?! ;] ) 100g a különbség.
    Jó, akkor folytatom az agymenést, aztán a végén feldobok egy érmét (és veszek egy harmadik szettet, amiről eddig még csak nem is olvastam, magamat ismerve ennek is megvan a realitása)
    - 2,6-os gumival fogom használni. Elképzelhető, hogy 2,8-assal is, ha úgy alakul, és engedi a váz. A Schwalbe oldalán a mindkét mérethez a 30c-40c felniszélesség tartozik, egyformán. A 29c már nem (nyilván felraknám 29-esre is, csak ennek is van üzenet értéke)
    - Ha már sokat költök, mert darabokból rakom össze a gépet, akkor kihasználhatnám, hogy valamiben jobb legyen, mint a gyári setup. Hogy a 35 jobb-e, mint a 30, azt annyira nem tudom még, de itt a remek alkalom kipróbálni. Arra hajlok, hogy a 25 sokkal jobb, mint a 20 XC-n...
    - a Pinkbike írás azért más felhasználás szerint nézi az egészet, nekem finoman szólva nem ér le a kormány a kanyarban, és nem csak azért, mert keskenyebb.
    - a 2,6-os a plus size-on innen van, de ha rásegítek picit a felnivel, talán pont a jó irányba tolom a dolgot. (talán nem)
    - a PB cikkíró 2,35-ös (csirke!) gummát használt :Y ... az nekem 25-ös felnin van... 2,6 meg 2,8-ashoz 40-től 60-ig tesztelte volna a felniszélességeket? Hogy visszakanyarodjak a gumigyártóhoz, ők még a 3.0-s gumihoz is beikszelik a 30-as felnit, tehát úgymond ajánlják. Jó, kicsit erőltetett a táblázat, mert látszik, hogy nem folyamatos a tendencia, hanem erősen lépcsőzetes.. [link]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák