Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Annyira gyűlölök váltót állítani, ha egyszer jó, igyekszem nem piszkálni ha nem muszáj :F De ha nincs más ötlet, akkor muszáj lesz.

    -

    Gondolom poszolta cobranco a legújabb filmjét, amiben bemutatja az új bringáját: https://www.youtube.com/watch?v=bjBIR8D0JEA&t=1526s

    A közepénél beszél a hajtásról, ami deore meg xt cuccokat kapott, és ő ezt már felső-közép kategóriába sorolta, ami aranyosan hangzik. Tavaly még én is így gondoltam, hogy az slx váltóm már ide sorolható, aztán minél többet hallok, és tapasztalok annál egyértelműbbé válik, hogy messze nem az. Főleg hogy sok féle slx, meg xt is van, jelenleg minimum 3 modell elérhető M786 , M8000, M8100, és ez igaz a többire is, na akkor most döntsd el mi a közép és mi a felső kategória, bár szerintem felső kategóriát shimanónál max az xtr képvisel, és igazóból ebben a kategóriában már az sram dominál.

    Cobrancohoz visszatérve pedig, a videó végén mondta, hogy írt pár nagyobb boltnak + a ktm forgalmazójának, mikor a bringát vette, mert van YT csatornája, nézik jó páran, de csak a ktm válaszolt neki, viszont ők sem tudtak egyből adni neki egy gépet, és "csak" 40% kedvezményt ajánlottak.
    Ami azért idegesítő, mert ő valóban hasznos, és hiánypótló tartalmat gyárt, amit kevesen csinálnak rajta kívül, mégis szinte mindent a nézők/barátok, és saját maga kell megvegyen, abszolút senki nem támogatja.
    Ezzel ellentétben a YT félbolondjai pl Videó Infó 1 csatorna, meg rengeteg szponzortól kap ingyen cuccokat.
    Nem értem hogy ezek a bringás cégek, hol akarnak hirdetni, ha nem egy olyan csatornán ahol valóban használják a termékeiket, egy nagyobb forgalmazónak nem tétel, pl egy 50-100k értékű túra táska szett, amivel megtámogathatná, és minden videóban elhangzana hogy milyen jó, mert könnyű kicsomagolni meg esőálló, stb.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák