Új hozzászólás Aktív témák

  • StLui

    veterán

    válasz Hasaggymeg #130616 üzenetére

    :C

    Mi Kamaraerőre mentünk gyerekkel 6 kör jött össze, egyszer gyerek ment egyedül, én fékbetét cserét végeztem, és nem egy forma1-es időt futottam, de a végén bepótoltam gyere kidőlt én meg mentem egy karikát még, bő 4km, jól megtoltam a felfelét, igaz hogy utolsó kör, igaz, hogy akkor térd-síipcsontvéd és azon hosszúnadrág volt rajtam mint a fene, de csak tolok egy jó kört kamaraerdei fölfelé szegmensen. Még az is eszembe jutott, hogy az első telót lezárjam, gyerekkel szokásos 10 perc helyett mentem 6:50-et.
    1: lefelé persze, hogy nem nyitottam a teljesen lezárt telót, úgy ugráltam végig, és észre sem vettem a 3 ugratón amit bevállalok ott, minek nekem telós bringa, jó lenne a full hard is :D
    2: ebben a körben a fölfelé szakaszt 2 méterrel arrébb rakta a gps, így nem lett mért segmens-em :C

    Vettem olcsón 4 pár sram betéte, csavar nem járt hozzá, de feszítő lemezke igen. Első szopás, nem volt vágóeszközöm, és gyorskötözővel volt összefogva, feszegetni nem mertem mert féltem, hogy megroppantom a betétet. Másik: ez valami nagyon utángyártott lehetett, mert alig akart a csavar átmenni a lemez két lyukán 10-15 perc szívás volt pluszban.

    [ Szerkesztve ]

    Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

Új hozzászólás Aktív témák