Új hozzászólás Aktív témák

  • ivana

    Ármester

    válasz Ákkk #127980 üzenetére

    Ez a modern geo, [link] ezek is alkalmatlanok XC-re? :U A 6061-es és a 7005-ös alu között gyártástechnológia különbség van, a végeredmény szempontjából nincs. Plusz mivel 100%, hogy mindkét váz kínában készült kizártnak tartom, hogy az angol menet, egyenes fejcső, gyorszárás agy váz abban a minőségben gyártódna, mint egy kúpos fejcső, press fit, átütős. Csak maga a press fit jóval drágább gépet igényel.

    Drága? A levegős rock shox és a suntour XCM rohadtul nem egy kategória. Az SRAM NX és az alivio (ráadásul nem is a kurrens alivio, mert ott pl. a hajtás integrált) meg végképp nem.

    (#127983) peterkeT

    Valami vékonyabb, elsősorban aszfaltra optimalizált kerék, de azért ne dobjon le azonnal a ló, ha jön egy kavicsos szakasz. Trekking vagy monti félterep gumival.

    Teleszkóp nem kell, sose szerettem, nem bízok benne. Mostanában minden rárakják az olcsó szemét telót.

    Agyváltónak örülnék Nem ajánlom jóval nagyobb szívás minden szempontból. Akkor már inkább 1x rendszer, de ennyiért az se játszik.

    egyrészt kopik, másrészt sérülékeny, harmadrészt esőben is jó lenne, ha megbízható lenne Kopni a tárcsa is kopik, a tárcsa sérülékenyebb egyértelműen, az eső meg nem akadály. Szerintem ne ez legyen szempont, ennyiért nehéz.

    Összefoglalva, szerintem vegyél két régi német crmo trekkinget és rakasd össze rendesen, azok jó és megbízható gépek. Koolstop fékpofa aztán a fékkel sem lesz gond.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák