Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Levente75 #117134 üzenetére

    [link]
    Egyébként kb 3-4 helyen kell engedélyezni, hogy fusson a háttérben (optimalizálás, ilyenek). Nem csak Huaweien gond, hanem mindenen, ahol alapból maxra van állítva a takarékosság. Van olyan, akinél az internet lekapcsolása segít, mert letiltja a rendszer a Stravát, hogy a többi app tudjon értesítéseket, üziket fogadni. Rögzíti az útvonalat a Strava, majd mentés előtt vissza kell kapcsolni netet és rálövi a térképre. De ez csak a végső paraszt megoldás, elvetemülteknek. :)

    Hunreeth: ha megmondod, egyáltalán milyen bringát nézel, akkor valaki megmondja majd, milyen vázméretet nézz. Mtb-nál ez kb L-es lesz, 19-21" között. Nagy mázli kell, hogy pont azt fogd ki, ami kell és az ára is megfelelő.

    Gaciron lámpa:
    jó lesz ez nekem. Most este mentem vele tekerni, Vác - Dunakeszi bringaúton, ahol vannak fás, sötét szakaszok is. A legfényesebb foltot a kerék elé állítottam kb 5 méterrel, de 20 m-ig láttam, merre megy az út, illetve ha van valami/ki az úton. Elég haladósra sikeredett a mai kör (29,5-ös átlag), így még azt se lehet mondani, hogy csak turistáskodáshoz elég. Szerintem 4500 Ft-ot simán megér(t). :K

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák