Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz sanzi89 #5166 üzenetére

    A boltos azt mondta, hogy úgyis nyúlni fog, plusz egy ilyen bringás cipőnek passzentosnak is kell lennie.

    Konkrétan teljesen a lábadra valónak kell lennie, nem mozoghat benne a lábad egyáltalán, ha becsatoltad/befűzted/betépőzáraztad, mivel csak így tudsz hatékonyan be- és kilépni a pedálból. A nem műanyagos fajták nyúlnak kicsit valóban.

    Most pedig a szett második része a kérdéses, a PD-M505 pedál. Már előre megnéztem neten, kb ugyan az, csak ezt a "klasszikus" pedálokhoz hasonlóan kell szerelni, nem kell hozzá az a speciális műanyag cucc. Szóval nagy különbséget nem találtam köztük, plusz ez fekete is volt, gondoltam legyen. Szerintetek jól döntöttem?

    Az 505 és 520 között különbség, hogy az 505 szerintem nehezebben old, és ha nagyon kilazítod, figyelni kell, nehogy kiessen belőle a csavar (520-ból nem tud), de egyébként teljesen megfelel a célnak, sokáig nekem is ilyen volt. Nem tudom, milyen spéci műanyag cuccra gondolsz, nem kell semmi extra egyikhez sem, csak felrakod és kész...

    mod: venember83: Az úgyis alakul még addig, nagyon sok idő van hátra. Először a döntés kell szerintem, hogy igen, elindulok, csapat mindig akad, ha nagyon akarja az ember. :)

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Aktív témák